Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-19, 11:32   #4546
Mi6ka
Rozeznanie

Dot.: MAMUSIE MARZEC/KWIECIEŃ 2013 Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godz

Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość
wiatm sie i ja po dług pobycie w szpitalu melduje ze 14.03.2013 na swiat przyszła moja niespodzianka Ela nie obyło się bez strachu porod rozwiazanyny przez niezaplanowane cc--> skok ciśnienia i do tego mała zawiązała sobie supeł na pępowinie i nie oddychała po porodzie ponad 10 min naszczescie wszystko dobrze sie skończyło jest cała i zdrowa po kilku dnach w inkubatorze mój mały klusek wazył 3800g i mierzy 56 cm ze mna gorzej wciaz odczuwam skutki znieczulenia i samego ciecia pomimo bolu i zawrotów głowy wczoraj wieczorem wrocilismy do domu z czego niezmiernie sie ciesze zdjęca pozniej dodam jak maz wróci z aparatem bo pojechał sie pochwalic do pracy

i gratuluje oczywiscie wszystkim swiezo upieczonym mama widze ze prawdziwy wysyp dzieciaczków mamy na watku
Córuni dobrze, ze sie szczesliwie skonczylo Teraz jeszcze musisz troche wypoczac

Ale spojrzalam teraz na liste i lista marcowa strasznei sie skurczyla
Mi6ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując