Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-19, 17:43   #3232
sasenka
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Melduję się po powrocie z Warszawy.

Czytam wpisy o paniach farmaceutkach, które sprzedają w nocy waciki, szczoteczki do zębów itp. Mnie się wydaje, że pani jest w pracy i powinno być jej wszystko jedno co sprzedaje. Przynajmniej ja nie widzę w tym powodu do wielkiego halo, ale też nie jestem farmaceutką, więc patrzę z punktu widzenia klienta. A co do próbek - farmaceutki są obrażone, że muszą je wydawać, ale chyba po to wprowadzono te próbki do aptek? Inna kwestia, że nie rozumiem też wydzwaniania w celu rezerwacji 3 czy 5 próbek
Ja też właśnie patrzę z punktu widzenia klientki i nie spodobało mi się zachowanie pani, że z łaską dała mi te próbki. Co to jej przeszkadza zajmuje jej raptem minutę czasu. Tak samo byłam w aptece bo potrzebowałam próbki podkładu Vichy (jest drogi więc nie chce go kupowac w ciemno) i pani też dała mi jedną małą próbkę jakbym prosiła o nie wiadomo co.
Nie wszyscy nadają sie do pracy z ludźmi tak myślę
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora