2013-03-19, 18:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez Maartikrk
Ok jak tylko będę i zestawik również będzię to Ci kupię ;-)
Póki co folii nie zamówię bo muszę generalny porządek zrobić w pazurkowych akcesoriach i powywalać to co stare i to czego nie da się już użyć ;-) Jak to ogarnę to może, może...
Zasypałoooo Kraków  ! Co prawda mam jutro tylko 15 min spotkania z Promotorką ale nawet nie wiem czy jest sens wyjeżdżać jeśli to wszystko się utrzyma...albo będzie gorzej 
|
Super 
tez niedawno robiłam, ale z powrotem bajzel 
o widzisz, u mnie w dzień trochę topnieje, w nocy mrozik, ale ogólnie ubywa nie przybywa.
Cytat:
Napisane przez agaszak
UWAGA UWAGA UWAGA
Prawdopodobnie w 85%  będę miała możliwość zamówienia lakierów Zoyi Pixi dust bez kosztów przesyłki- jeszcze nie wiem w jakiej cenie 
Ktoś się pisze ???????

|
Pixie niekoniecznie, a inne wchodzą w grę? no i cena.. 
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3984897 8]
W załączniku nowe Kobosie - i nie, nie chodzę do ludzi w takim mani 
Ale tak sobie myślę, czy to będzie źle wyglądać jak machnę sobie serdeczne i kciuki tą Brazylią a resztę Atenami? A może na odwrót? Na pewno wyjdzie słitaśnie i infantylnie, ale idziemy w piątek na kinderparty więc specjalnie chcę jakieś takie coś... [/QUOTE]
ale super!
a paznokcie teraz akurat takie bardzo Mgiełkowe mi się wydały 
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3984915 6]
Nigdy się z tym nie pogodzę... Przecież białe potrafią tak pięknie kryć... A kremy to już nie łaska... 
[/QUOTE]
No niby tak... ale np nie miałam białego co kryje po 1 idealnie. Po 2 tak i np porcelanka też tak kryje, ale jest korektorowata (tzn mi to nie przeszkdza, jest cudna, ale wiem że niektórzy nie lubią takiego wyglądu). A jesli ktoś chce taki normalny "kremowy" wygląd no to te 3 warstwy to raczej konieczność...
Cytat:
Napisane przez smoothly
Babydream? chociaż ja go nie lubię. jest płyn do mycia taki z pompką też z BD - słyszałam kilka pozytywnych opinii. ja za to uwielbiam najbardziej balsam do kąpieli Babydream fur mama  0,5 l i kosztuje niecałe 10 zł 
|
BD miałam i używałam dość długo, ale mnie nie powalił. Myślę nad tym z pompką ale boję się że zbytniej różnicy nie będzie. Dla mam mam teraz i faktycznie sprawdza się dość fajnie, ale to w sumie nie szampon. Facelle też niby lubiłam dość, a jednak czytałam wiele opinii że włosy po nim lecą i się wystraszyłam ;/
Cytat:
Napisane przez DMkAnia
Dokładnie. Też ją wszędzie widzę!!! Aż przestałam czytać wątki, w których się udziela  mam nadzieję, że tu się nie pojawi 
|
nie kracz 
Cytat:
Napisane przez smoothly
|
boskie, takie delikatniunie 
Cytat:
Napisane przez Karola20
Wita się z Wami bezrobotna Karola  Znaczy na razie Karola na 3- miesięcznym wypowiedzeniu 
|
a jednak...
|