2013-03-19, 20:34
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
Napisane przez PPPatinka
TZ byl na badaniu no i lipa bo jak oddal Pani probke okazalo sie ze zabarwienie spermy jest brunatne i Pani powiedziala zeby poszedl do lekarza bo to oznacza jakis stan zaplalny i nawet nie wziela probki do badan bo nie beda wiarygodne kurde zawsze cos  zarejestrowalam Tz do lekarza na czwartek i ciekawe co powie i czy to cos powaznego czy tylko jakies leki zobaczymy ale juz wsciekla jestem bo juz wiem ze ten cykl do bani i nic nie bedzie z tego a jeszcze nie widomo jak dlugo potrwa leczenie 
|
Nie denerwuj sie na zapas trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę 
Cytat:
Napisane przez sylwusia0411
Hej dziewczyny 
Ja tak szybko w ciąże nie zajde poniewaz jak bylam u lekarza to powiedzial mi ,ze nie pekaja mi pecherzyki i wtedy jak bylam to mialam na prawym jajniku 22mm teraz czekam na @ i zaczynam monitoring cykli i leczenie.
Jedynie ze stał sie cud i moze jestem w ciazy ale sie nie nakrecam ;/
Obwiniam sie ze przez 4 cylke to moja wina ze nie moge zajsc w ciaze a moj maz tego nie rozumie i mowi ze bedzie ok jak bede sie leczyc ;/
pozrowionka 
|
Nie możesz obwiniać siebie przecież to nie Twoja wina i nic złego nie robisz tak wiec słuchaj się nas i tża 
Cytat:
Napisane przez Gegee
dodatkowo się wściekłam, bo moja gin się rozchorowała i musiała wszystkie wizyty odwołać... tak więc na usg nie byłam i monitoring będzie można zrobić dopiero w następnym cyklu  to była kara za to, że przeszło mi przez myśl, żeby to wszytsko olać  sprawa sama się wyjaśniła... ale teraz jestem zła, bo miesiąc muszę czekać... ehhh...
|
właśnie miałam sie zapytać co Ci na tym monitoringu wyszło ale widzę ze nie wyszło 
Cytat:
Napisane przez benetta
właśnie oddałam zdjęcia ze ślubu do wywołania... rany ale mam opóźnienie tylko ponad pół roku 
|
Pokażesz nam? My tez pół roku po ślubie i mam tylko te w albumach od fotografa a 1500 na płycie leży 
Cytat:
Napisane przez madziusia222
|
Wielkie gratulacje i zazdroszczę troszkę ale tak pozytywnie 
Cytat:
Napisane przez gawa
Dziewczyny po jutrze powinnam mieć okres i zastanawiam się czy nie zrobić dzisiaj testu, bo trochę się nie mogę doczekać. Aczkolwiek wydaje mi się że tym razem też nic z tego bo zupełnie nic nie odczuwam, ani piersi nie powiększone, nie bolą , żadnych "wyjątkowych" objawów. I delikatnie pobolewał mnie brzuch jak na okres zawsze.
|
Ja na Twoim miejscu bym poczekała
Cytat:
Napisane przez koziemleko
To tylko ja czekam całe wieki na @, do 30.03? No tak bo tylko ja mam to szczęście, że muszę mieć@ na święta lub wakacje 
|
nie jesteś jedyna tez powinnam dostać na święta 
Cytat:
Napisane przez shamanka7
Dziewczyny długo się nie odzywałam, chociaż podczytywałam namiętnie
Dziś poszłam do mojego ginekologa, bo kazał przyjść jak okres się zacznie (niestety @ przyszła w sobotę). Próbowałam się dostać do niego wczoraj, ale go nie było, więc dziś za drugim razem w końcu m się udało. No i ja myślałam, że wpadnę, dostanę jakieś skierowanie na morfologie czy coś, a on mi tu bach skierowanie do szpitala na 3 dni. Zrobią mi chyba wszystkie możliwe badania, wzdłuż i wszerz mnie sprawdzą
I na szczęście okazało się, że mąż nie musi jechać na badanie nasienia aż do 3miasta, bo w laboratorium 10 km od nas też robią. Więc dałam mu czas do końca tygodnia, akurat jak wrócę ze szpitala to mają być wyniki  .
3mam kciuki za wszystkie niedługo testujące! Na pewno będę odzywać się teraz częściej, zwłaszcza teraz ze szpitala 
|
nie zazdroszcze tego szpitala ale to świetne rozwiązanie i pisz z nami częściej 
Cytat:
Napisane przez Eleo765
|
dzieki za patent jutro może wypróbuję a wiecie czy jak zalogowałam się w połowie cyklu i w połowie następnego skończył mi się abonament i jeszcze nie wyznaczyło mi owulacji to warto mi po 3 dniach przerwy wznawiać ten premium czy już od nowego zacząć?
|
|
|