Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-19, 20:34   #2012
Pradip
Zakorzenienie

Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Cytat:
Napisane przez PPPatinka Pokaż wiadomość
TZ byl na badaniu no i lipa bo jak oddal Pani probke okazalo sie ze zabarwienie spermy jest brunatne i Pani powiedziala zeby poszedl do lekarza bo to oznacza jakis stan zaplalny i nawet nie wziela probki do badan bo nie beda wiarygodne kurde zawsze cos zarejestrowalam Tz do lekarza na czwartek i ciekawe co powie i czy to cos powaznego czy tylko jakies leki zobaczymy ale juz wsciekla jestem bo juz wiem ze ten cykl do bani i nic nie bedzie z tego a jeszcze nie widomo jak dlugo potrwa leczenie
Nie denerwuj sie na zapas trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę
Cytat:
Napisane przez sylwusia0411 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Ja tak szybko w ciąże nie zajde poniewaz jak bylam u lekarza to powiedzial mi ,ze nie pekaja mi pecherzyki i wtedy jak bylam to mialam na prawym jajniku 22mm teraz czekam na @ i zaczynam monitoring cykli i leczenie.
Jedynie ze stał sie cud i moze jestem w ciazy ale sie nie nakrecam ;/
Obwiniam sie ze przez 4 cylke to moja wina ze nie moge zajsc w ciaze a moj maz tego nie rozumie i mowi ze bedzie ok jak bede sie leczyc ;/
pozrowionka
Nie możesz obwiniać siebie przecież to nie Twoja wina i nic złego nie robisz tak wiec słuchaj się nas i tża
Cytat:
Napisane przez Gegee Pokaż wiadomość
dodatkowo się wściekłam, bo moja gin się rozchorowała i musiała wszystkie wizyty odwołać... tak więc na usg nie byłam i monitoring będzie można zrobić dopiero w następnym cyklu to była kara za to, że przeszło mi przez myśl, żeby to wszytsko olać sprawa sama się wyjaśniła... ale teraz jestem zła, bo miesiąc muszę czekać... ehhh...
właśnie miałam sie zapytać co Ci na tym monitoringu wyszło ale widzę ze nie wyszło
Cytat:
Napisane przez benetta Pokaż wiadomość
właśnie oddałam zdjęcia ze ślubu do wywołania... rany ale mam opóźnienie tylko ponad pół roku
Pokażesz nam? My tez pół roku po ślubie i mam tylko te w albumach od fotografa a 1500 na płycie leży
Cytat:
Napisane przez madziusia222 Pokaż wiadomość
dobrze że trzymałyście kciuki przydały się! od jutra idę do pracy narazie tak na pomoc bo to znajoma prowadzi sklep odzieżowy a później jak będzie kaska na staż to mnie weźmie, byłam dziś trochę się rozeznac i sie bardzo ciesze że wyjdę wreszcie z domu
Wielkie gratulacje i zazdroszczę troszkę ale tak pozytywnie
Cytat:
Napisane przez gawa Pokaż wiadomość
Dziewczyny po jutrze powinnam mieć okres i zastanawiam się czy nie zrobić dzisiaj testu, bo trochę się nie mogę doczekać. Aczkolwiek wydaje mi się że tym razem też nic z tego bo zupełnie nic nie odczuwam, ani piersi nie powiększone, nie bolą , żadnych "wyjątkowych" objawów. I delikatnie pobolewał mnie brzuch jak na okres zawsze.
Ja na Twoim miejscu bym poczekała
Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość
To tylko ja czekam całe wieki na @, do 30.03? No tak bo tylko ja mam to szczęście, że muszę mieć@ na święta lub wakacje
nie jesteś jedyna tez powinnam dostać na święta
Cytat:
Napisane przez shamanka7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny długo się nie odzywałam, chociaż podczytywałam namiętnie

Dziś poszłam do mojego ginekologa, bo kazał przyjść jak okres się zacznie (niestety @ przyszła w sobotę). Próbowałam się dostać do niego wczoraj, ale go nie było, więc dziś za drugim razem w końcu m się udało. No i ja myślałam, że wpadnę, dostanę jakieś skierowanie na morfologie czy coś, a on mi tu bach skierowanie do szpitala na 3 dni. Zrobią mi chyba wszystkie możliwe badania, wzdłuż i wszerz mnie sprawdzą

I na szczęście okazało się, że mąż nie musi jechać na badanie nasienia aż do 3miasta, bo w laboratorium 10 km od nas też robią. Więc dałam mu czas do końca tygodnia, akurat jak wrócę ze szpitala to mają być wyniki .

3mam kciuki za wszystkie niedługo testujące! Na pewno będę odzywać się teraz częściej, zwłaszcza teraz ze szpitala
nie zazdroszcze tego szpitala ale to świetne rozwiązanie i pisz z nami częściej
Cytat:
Napisane przez Eleo765 Pokaż wiadomość
5. o co chodzi z mailem tymczasowym:

- polecam np http://www.koszmail.pl
- z lewej strony po kazdym odswiezeniu strony pojawia sie nowy tymczasowy email, np.
xr4x6o5sn5o7fjg1ilfd@kosz mail.pl
- w ovufriend klikasz "Zgłoś problem lub sugestię Zaproś znajomą
ABONAMENT PREMIUM GRATIS
"
- wpisujesz ten email
- po chwili na stronie koszmaila odbierasz zaproszenie do ovufriend, rejestrujesz nowego uzytkownika na tego maila
- po kolejnej chwili przychodzi drugi mail z aktywacja konta
- klikasz w link i gotowe, twoja znajoma o mailu xr4x6o5sn5o7fjg1ilfd@kosz mail.pl zostala uzytkowniczka ovufriend

powtarzasz to 10 razy i gotowe. to sposob dla cierpliwych i dusigroszy :P
dzieki za patent jutro może wypróbuję a wiecie czy jak zalogowałam się w połowie cyklu i w połowie następnego skończył mi się abonament i jeszcze nie wyznaczyło mi owulacji to warto mi po 3 dniach przerwy wznawiać ten premium czy już od nowego zacząć?
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora