2013-03-20, 11:32
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce
Cytat:
Napisane przez antoinette
właśnie trochę zdziwiła mnie ta opinia, na tyle lat ile chcąc nie chcąc obserwuję rówieśników córki, to z chłopcami jest prze***ne  oczywiście są spokojni, ułożeni też, nie twierdzę, że nie  . Ja nigdy nie zapomnę niektórych sytuacji w szkole u córki, np. jak to kolega w 1 klasie przyniósł do szkoły nóż...  i się nim chwalił rano w szatni, gdzie wiadomo zamieszanie, wszyscy biegają, masakra;( strach się bać ;/
|
masakra! aż mi się oczy powiększyły jak to przeczytałam.
ehhh, za dużo internetu i tv, za dobrze mają dzieci teraz
tydzień temu jak byłam w klubokawiarni-plac zabaw dla dzieci, mój młody miał zabawkę, podeszła do niego dziewczynka, może pół roku-rok starsza i chciała mu wyrwać, on nie chciał jej dać to ta go podrapała po buzi!
no masakra, wkurzyłam się, on się wystraszył, bo nikt mu tak nie robi, i zaczęłam się zastanawiać, jak wychowywać dziecko, czy na takiego, że jak inne chce mu zabrać, to ten daje i robi smutną minkę - czyli takiego niedorajdę, czy po prostu walczącego o swoje, jak ktoś go uderzy, to odda.
Ale chyba trzeba uczyć dziecko dbania o siebie, żeby poradziło sobie we współczesnym świecie.
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------
Cytat:
Napisane przez Aalicia24
a ja to czemu mam dbać - chyba Ci chodziło o Acha   ja mówię, że gdybym miała mieć drugie to sobie nie wyobrażam - na razie się nie spodziewam maleństwa
o masakra z tymi paczkami po kilka sztuk  Can a ta druga firma, którą brałyśmy pod uwagę i nie liczyła sobie za każdą paczkę osobno - nie byłaby lepszym rozwiązaniem finansowo dla nas następnym razem - coś czuję, że nam się zakupy będą rozszerzać na inne sklepy i to przestanie się opłacać - wagowo byłoby chyba taniej 
|
hahah tak chodziło mi o Acha, obie jesteście na A 
ale i tak dbaj o siebie bo przecież ta pogoda taka zimowo-wiosenna
|
|
|