Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-20, 19:11   #1135
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość
Sun jaka radnka? fajny? ile lat? przystojny? musimy wywiad zrobić zanim Cie puscimy

Anuszka pakuj siebie, dzieciaki i meza i spie.rdlaj z tego chorego kraju jak najszybciej mozesz!

ogolnie ja tez bym chciała do Berlina. Na wakacje musimy KONIECZNIE sie spotkac w Poznaniu !

Ja tez mam PCO. I lece na tabsach... trudno, byc moze po ciazy przejdzie, tymczasem (zrobilam juz wywiad z lekarzem) jesli bede chciala zajsc w ciaze mam odstawic tabletki na 3 miesiace i probowac, brac kwas foliowy od momentu kiedy rzucam tabletki. Wiem, ze trudno zajsc w ciaze, dlatego za rok, poltora bedziemy sie starac chyba juz...
U mnie wyszlo sloneczko, moja Szajbica lata po ogrodzie i cieszy ciacho Tylko piłki znosi pod drzwi i puka ogonem zeby jej rzucac. Lolitko Twoja tez tak kocha snieg?

Słucham Sikorskiego jak mowi w Sejmie... masakra co za dyrdymały on mówi. Mowi ze potrzebujemy 30 lat by osiagnac jakość zycia europejskiego. Przecietny polak odlozyl przez rok 3% swoich docodow, a przecietny czech az 7%. Kumacie to dziewczyny 30 lat? Tamta czesc Europy bedzie juz do przedu, a my dopiero na poziomie sprzed 30 lat. Masakra... mam wrazenie, ze kto by nie rzadzil to i tak bedzie zle... robie sie apolityczna
Milenko moja Shila dziś rano,wleciała po schodach,słyszałam że poślizgła sie na płytkach w korytarzu i po cichutku weszła do mojego pokoju,tylko słyszałam delikatne stukanie...obracam sie,patrze a ona całe łapy śniegiem obklejone,usiadła i sie na mnie patrzy,mówie do niej "jakie ty masz łapy" a ona na dół do korytarza poleciała,usiadła obok ręcznika,którym jej zawsze wycieramy, siedzi i czeka az jej wytre
Kocham spaniele!!!Są cudowne i takie mądre!!