Sun jaka radnka? fajny? ile lat? przystojny? musimy wywiad zrobić zanim Cie puscimy
Anuszka pakuj siebie, dzieciaki i meza i spie.rdlaj z tego chorego kraju jak najszybciej mozesz!
ogolnie ja tez bym chciała do Berlina. Na wakacje musimy KONIECZNIE sie spotkac w Poznaniu

!
Ja tez mam PCO. I lece na tabsach... trudno, byc moze po ciazy przejdzie, tymczasem (zrobilam juz wywiad z lekarzem) jesli bede chciala zajsc w ciaze mam odstawic tabletki na 3 miesiace i probowac, brac kwas foliowy od momentu kiedy rzucam tabletki. Wiem, ze trudno zajsc w ciaze, dlatego za rok, poltora bedziemy sie starac chyba juz...
U mnie wyszlo sloneczko, moja Szajbica lata po ogrodzie i cieszy ciacho

Tylko piłki znosi pod drzwi i puka ogonem zeby jej rzucac.
Lolitko Twoja tez tak kocha snieg?
Słucham Sikorskiego jak mowi w Sejmie... masakra co za dyrdymały on mówi. Mowi ze potrzebujemy 30 lat by osiagnac jakość zycia europejskiego. Przecietny polak odlozyl przez rok 3% swoich docodow, a przecietny czech az 7%. Kumacie to dziewczyny 30 lat? Tamta czesc Europy bedzie juz do przedu, a my dopiero na poziomie sprzed 30 lat. Masakra... mam wrazenie, ze kto by nie rzadzil to i tak bedzie zle... robie sie apolityczna