Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedroneczkowy wątek offtopowy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-20, 21:45   #933
Ramona_85
Zakorzenienie

Dot.: Biedroneczkowy wątek offtopowy.

kurczę, nie lubie oglądam online, bo mam wrażenie że dzien mi ucieka kiedys nienawidziałam ogladać filmów na dvd, tylko w TV

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Kaisandra Pokaż wiadomość
ja też plus jeszcze nieśmiertelna Moda na Sukces
dzis obejrzałam jeden odcinek masakra nie oglądałam od pół roku w ogóle i z jednego odcinka dowiedziałam sie co się przez ten czas wydarzyło tak tam fabuła tempo ma

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Desperatki mnie akurat pupy nie urwały.
Wszystkie seriale ściągam i oglądam na komputerze, bo od prawie 8 lat nie mam telewizora i dobrze mi z tym

Też mnie nie ciągnie do Greys Anatomy, jakoś ilość sezonów mnie przeraża, bo np House MD obejrzałam tylko pierwszy i ostatni sezon, zabrałam się za drugi, ale poległam
to Cię pocieszę, że my żeśmy dopiero dorobili się telewizora płaskiego
do tej pory stał kineskopowy, ja zbytnio nie lubię TV, wolę neta, a mój TŻ miał czas tylko w weekendy, i to nie wszystkie, tak co drugi, trzeci. A był już rozmangesowany kineskop przez te skoki napięcia, bo ciągle nam prąd wyłączają i taka tęcza na ekranie była
dopiero po ostatnim skoku jak prądu nie było przepalił sie moduł jakis za grosze, ale ze mój mąż próbował sam naprawić i gdzieś jeszcze prąd trzymał się na płytce, to jak go kopnął i nim rzuciło, to płytka pękła i koszt urósł to 800 zł, więc trza było kupić nowy TV

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
a zaraz nasze Tap Madel lubię te castingi oglądać, bo potem się nudno robi
hmm, dużo lasek z Poznania, plus jedna z Koninai Leszna, robi się tak wielkopolsko
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora