2013-03-20, 21:45
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedroneczkowy wątek offtopowy.
kurczę, nie lubie oglądam online, bo mam wrażenie że dzien mi ucieka kiedys nienawidziałam ogladać filmów na dvd, tylko w TV 
---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------
Cytat:
Napisane przez Kaisandra
ja też plus jeszcze nieśmiertelna Moda na Sukces 
|
dzis obejrzałam jeden odcinek masakra nie oglądałam od pół roku w ogóle i z jednego odcinka dowiedziałam sie co się przez ten czas wydarzyło tak tam fabuła tempo ma 
---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------
Cytat:
Napisane przez kasztanka3
Desperatki mnie akurat pupy nie urwały.
Wszystkie seriale ściągam i oglądam na komputerze, bo od prawie 8 lat nie mam telewizora i dobrze mi z tym
Też mnie nie ciągnie do Greys Anatomy, jakoś ilość sezonów mnie przeraża, bo np House MD obejrzałam tylko pierwszy i ostatni sezon, zabrałam się za drugi, ale poległam 
|
to Cię pocieszę, że my żeśmy dopiero dorobili się telewizora płaskiego 
do tej pory stał kineskopowy, ja zbytnio nie lubię TV, wolę neta, a mój TŻ miał czas tylko w weekendy, i to nie wszystkie, tak co drugi, trzeci. A był już rozmangesowany kineskop przez te skoki napięcia, bo ciągle nam prąd wyłączają i taka tęcza na ekranie była 
dopiero po ostatnim skoku jak prądu nie było przepalił sie moduł jakis za grosze, ale ze mój mąż próbował sam naprawić i gdzieś jeszcze prąd trzymał się na płytce, to jak go kopnął i nim rzuciło, to płytka pękła i koszt urósł to 800 zł, więc trza było kupić nowy TV 
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------
Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon
a zaraz nasze Tap Madel  lubię te castingi oglądać, bo potem się nudno robi 
|
hmm, dużo lasek z Poznania, plus jedna z Koninai Leszna, robi się tak wielkopolsko
|
|
|