Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-20, 21:35   #3568
bebe1987
Rozeznanie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII

Victoria, czytając Twoje posty nt. pracy aż chce się do tej pracy wracać! Z Twoich wiadomości emanują same pozytywne, świeże emocje . Ja dziś esemesowałam z kierownikiem, moją zastępczynią i dziewczynami z HR i zarządu. Od czasu do czasu fajnie odświeżyć z nimi kontakt .

Nela
, za wagę Emilka! A diagnoza lekarza bez komentarza - to, coś w rodzaju: ręce, które leczą .

Phdwao
, planujemy latem zacząć odpieluchowanie, ale raczej postawimy na nocniczek i wysadzanie małej. Jak będzie cieplej to u babci w ogrodzie pozwolimy jej pobyć bez pieluszki. Na dzień dzisiejszy kupka jest tylko jedna i do tego rano. A wygląda to tak: Gosia budzi się, zrobi kupkę a potem dopiero informuję nas, że już nie śpi . Zatem już wtedy jest po ptokach... A kiedy siusia, to nie daje po sobie poznać.

Sol
, świetne zakupy . Fabisiowa czapa super - taka dorosła .

Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość
BEBE-i TObie gratuluję synka!!! Lwiątko będzie Ale fajnie , będziesz miała parkę!
.
,Lwiątko . Ja i Gosia też lwice .
Cytat:
Napisane przez wvictoria Pokaż wiadomość
Bebe, super wieści Jaś i Małgosia

Cytat:
Napisane przez Kasik_12 Pokaż wiadomość
Cześć
Grtuluję Salay i Bebe fasolek , ale super klaski: i tyle zmykam powiesić pranie i posprzątać
bebe1987 jest offline Zgłoś do moderatora