Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-21, 07:42   #1162
CARLA_23
Wtajemniczenie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2

Specjalnie tak szybko wstałam żeby jako pierwsza tu zajrzeć a widzę że Wy Kochane już od godziny smarujecie

---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ----------

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Furry mam straszne zmiany nastrojow, ciagle chce mi sie plakac o przede wszystkim czuje do siebie wstret i odraze...nie czuje sie dobrze w swoim ciele...nie lubie siebie....

Dlatego ja sie tez nie odzywam bo nie mam co pisac...cwicze i diete trzymam jako tak. Nawet dzis na 80tce babci zjadlam jeden kawalek sernika i to dla diabetykow.a na kolacje troche wedliny z indyka i lososia wedzonego ze szpinakiem. No ze zbliza sie @ to na wadze jakis kilogram wiecej
Czyli przez zbliżającą się @ masz taki humorek zrąbany Nic się nie przejmuj w tym czasie chyba każda z nas widzi siebie w krzywym zwierciadle

---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Niuuniiaaa Pokaż wiadomość

Dziewczyny ja tylko pozornie takie niewiniątko jestem każdy temat tabu to temat dla mnie i często sprawdzony na własnej skórze no ale żeby nie było nikogo nie zabiłam aaa o policji powiem tylko tyle, że siedzenia z tyłu w aucie są mega nie wygodne i że miałam więcej szczęścia niż rozumu (na happy end podziałały znajomości, nie wyobrażam siebie w ośrodku ) ogólnie jest tak, że jak się ze mną dobrze żyje to jestem aniołek o stoickim spokoju hehe do czasu (ale żadna ze mnie patologia, miałam taki głupi okres wtedy)
No to już wiadomo za kim młodsza siostra ma charakterek buntownika Czyli jest dla niej nadzieja że z tego wyrośnie
Brawo za trzymanie diety

---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ----------

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
ja tak samo mam wrażenie że nie skończyłabym na jednym wyskoku, a nie mam obsesji jedzeniowej ale wiem że jak bym spróbowała to bym nie mogła się powstrzymać, a jak bym mogła, to miałabym wyrzuty sumienia, że pozwoliłam sobie na mały kawałek i mam ochotę na więcej
Na święta też planuję - tyle że jakieś sałatki, bez majanaza no i jakieś chude mięsko. Słodycze sobie daruję
Słodycze w święta też sobie darujesz? Podziwiać Ciebie to mało

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość
Nie kumam tylko, czemu na SB można groszek, a nie można jogurtów

Carla - cofam te jogurtowe śniadania! A dziś na kolację zrobiłam sałatkę z kurczakiem na parze, plus kapusta pek., cebula, czosnek, groszek, oliwki i sos - olej rzepakowy z musztarda i przyprawami, wyszlo miodzio

Idę w kimę, ledwo patrzę na oczy.. ja chcę już być zdrowaaaa...
Ja też przeoczyłam te jogurty a kilka razy czytałam
Super kolacyjka Moja wyobraźnia ostatnio ogranicza się tylko do wieśniaka z warzywami

---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ----------

Cytat:
Napisane przez mckwadrat Pokaż wiadomość

CARLA_23 a nie orientujesz się może ile po skończeniu kremu z kwasami można się opalać?
Ogólnie to ile specjalistów tyle opinii jak w każdej dziedzinie
Kwasy AHA oraz BHA są fotouczulające, więc opalanie nie wchodzi wgrę i konieczna jest ochrona wysokimi, fotostabilnymi filtrami. Skóra po kwasach jest bardziej podatna na niekorzystny wpływ promieni słonecznych i istnieje groźba powstania przebarwień.
Ja kwasy robiłam sobie w zeszłym roku i po dwóch tygodniach jechałam na urlop i wszystko było Ok Więc myślę że te dwa tygodnie to taki optymalny czas...Zresztą możesz zadać to pytanie na forum kosmetycznym.
Ja mam tylko w tym zakresie wiedzę teoretyczną bo kosmetyczką nie jestem
A i takie pytanko mi się nasuwa czy dla Was kosmetyczka a kosmetolog to jedno i to samo? Bo w pracy dziewczyny( farmaceutki) myślały że określeń tych używa się zamiennie

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

Kwiatuszku weź się w garść przecież nie chcesz stracić tytułu terminatora
Łazienka zapowiada się obiecująco czekam na zdjęcia
Kinia Brawo że pomimo nieciekawego dnia nie popłynęłaś z jedzeniem

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

Asiu Brawo za spadek

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

Milenka, Lolita Psiaki faktycznie cudne

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

No to spadam na śniadanko
Chyba po raz pierwszy cieszę się że na popołudnie idę do pracy
Pewnie dopiero jutro wieczorkiem do Was zajrzę. Miłego dnia i myślcie o mnie cieplutko

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"

Edytowane przez CARLA_23
Czas edycji: 2013-03-21 o 07:44
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora