2013-03-21, 07:42
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Specjalnie tak szybko wstałam żeby jako pierwsza tu zajrzeć a widzę że Wy Kochane już od godziny smarujecie
---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ----------
Cytat:
Napisane przez anulciak85
Furry mam straszne zmiany nastrojow, ciagle chce mi sie plakac o przede wszystkim czuje do siebie wstret i odraze...nie czuje sie dobrze w swoim ciele...nie lubie siebie....
Dlatego ja sie tez nie odzywam bo nie mam co pisac...cwicze i diete trzymam jako tak. Nawet dzis na 80tce babci zjadlam jeden kawalek sernika i to dla diabetykow.a na kolacje troche wedliny z indyka i lososia wedzonego ze szpinakiem. No ze zbliza sie @ to na wadze jakis kilogram wiecej 
|
Czyli przez zbliżającą się @ masz taki humorek zrąbany Nic się nie przejmuj w tym czasie chyba każda z nas widzi siebie w krzywym zwierciadle
---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ----------
Cytat:
Napisane przez Niuuniiaaa
Dziewczyny ja tylko pozornie takie niewiniątko jestem  każdy temat tabu to temat dla mnie i często sprawdzony na własnej skórze  no ale żeby nie było nikogo nie zabiłam  aaa o policji powiem tylko tyle, że siedzenia z tyłu w aucie są mega nie wygodne i że miałam więcej szczęścia niż rozumu (na happy end podziałały znajomości, nie wyobrażam siebie w ośrodku  ) ogólnie jest tak, że jak się ze mną dobrze żyje to jestem aniołek o stoickim spokoju hehe do czasu  (ale żadna ze mnie patologia, miałam taki głupi okres wtedy)
|
No to już wiadomo za kim młodsza siostra ma charakterek buntownika Czyli jest dla niej nadzieja że z tego wyrośnie
Brawo za trzymanie diety
---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ----------
Cytat:
Napisane przez nadalka
ja tak samo  mam wrażenie że nie skończyłabym na jednym wyskoku, a nie mam obsesji jedzeniowej  ale wiem że jak bym spróbowała to bym nie mogła się powstrzymać, a jak bym mogła, to miałabym wyrzuty sumienia, że pozwoliłam sobie na mały kawałek i mam ochotę na więcej 
Na święta też planuję - tyle że jakieś sałatki, bez majanaza  no i jakieś chude mięsko. Słodycze sobie daruję 
|
Słodycze w święta też sobie darujesz? Podziwiać Ciebie to mało
---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ----------
Cytat:
Napisane przez Furry Sue
Nie kumam tylko, czemu na SB można groszek, a nie można jogurtów
Carla - cofam te jogurtowe śniadania! A dziś na kolację zrobiłam sałatkę z kurczakiem na parze, plus kapusta pek., cebula, czosnek, groszek, oliwki i sos - olej rzepakowy z musztarda i przyprawami, wyszlo miodzio
Idę w kimę, ledwo patrzę na oczy.. ja chcę już być zdrowaaaa... 
|
Ja też przeoczyłam te jogurty a kilka razy czytałam
Super kolacyjka Moja wyobraźnia ostatnio ogranicza się tylko do wieśniaka z warzywami
---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ----------
Cytat:
Napisane przez mckwadrat
CARLA_23 a nie orientujesz się może ile po skończeniu kremu z kwasami można się opalać?
|
Ogólnie to ile specjalistów tyle opinii jak w każdej dziedzinie
Kwasy AHA oraz BHA są fotouczulające, więc opalanie nie wchodzi wgrę i konieczna jest ochrona wysokimi, fotostabilnymi filtrami. Skóra po kwasach jest bardziej podatna na niekorzystny wpływ promieni słonecznych i istnieje groźba powstania przebarwień.
Ja kwasy robiłam sobie w zeszłym roku i po dwóch tygodniach jechałam na urlop i wszystko było Ok Więc myślę że te dwa tygodnie to taki optymalny czas...Zresztą możesz zadać to pytanie na forum kosmetycznym.
Ja mam tylko w tym zakresie wiedzę teoretyczną bo kosmetyczką nie jestem
A i takie pytanko mi się nasuwa czy dla Was kosmetyczka a kosmetolog to jedno i to samo? Bo w pracy dziewczyny( farmaceutki ) myślały że określeń tych używa się zamiennie
---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------
Kwiatuszku weź się w garść przecież nie chcesz stracić tytułu terminatora
Łazienka zapowiada się obiecująco czekam na zdjęcia
Kinia Brawo że pomimo nieciekawego dnia nie popłynęłaś z jedzeniem
---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------
Asiu Brawo za spadek 
---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------
Milenka, Lolita Psiaki faktycznie cudne
---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------
No to spadam na śniadanko
Chyba po raz pierwszy cieszę się że na popołudnie idę do pracy
Pewnie dopiero jutro wieczorkiem do Was zajrzę. Miłego dnia i myślcie o mnie cieplutko
Edytowane przez CARLA_23
Czas edycji: 2013-03-21 o 07:44
|
|
|