2013-03-21, 08:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
Napisane przez asiuk
Cześć!
Haniu, ja mam zamiar wrócić do ćwiczeń jutro lub w piątek. Na razie ciągle mnie coś muli lub drażni w jelitach. Dziś się idę kąpać i do łóżka, bo jestem wykończona.
Xzora, Haniu, czy Wy ten posiłek z kaszy, mięsa i warzyw jecie na ciepło czy zimno (w pracy)? Ja nie mam jak podgrzać obiadu, niestety.
Jutro teściowa idzie do lekarza i praktycznie od razu na USG. Martwię się o nią, a ona jest przerażona. Dziewczyny, bardzo proszę o kciuki. We wszystkich źródłach (nie tylko internetowych) objawy, jakie ma moja teściowa, najprawdopodobniej świadczą o nowotworze.
|
Jem na zimno. W formie sałatki
Trzymam kciuki.
Nie nastawiaj się na najgorsze.
Ja w zeszłym miesiącu drżałam o mamę bo na rutynowym badaniu lekarka stwierdziła powiększenie węzłów chłonnych+ fatalne samopoczucie mojej mamy- wg lekarki świadczyło tylko o jednym - nawrocie choroby. Na szczęście natychmiast poumawiała ją na badania. Okazało sie że wszystko jest OK.
Cytat:
Napisane przez miskowa
cześć,
Asiuk, kciuki trzymam, ale sprawdzanie objawów w internecie zawsze da ci diagnozę najcięższego kalibru, a przecież jest cała masa chorób o podobnych symptomach, nie można od razu zakładać najgorszego. Głowa do góry.
Wczoraj byłam u lekarza umówiona na 19:15 a weszła dopiero o 20:45, co za masakra. Płacę gruba kasę a oni standardowo umawiają za dużo pacjentów. Mam za to recepty na kilka miesięcy i skierowania na wszystko, co potrzebowałam.
|
No chociaż tyle że udało się wszystko pozałatwiać.
|
|
|