2013-03-21, 08:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65
Cytat:
Napisane przez Jovisse
Cześć...
U mnie chyba jest tylko gorzej. Sytuacja z mojej strony się tylko pogorszyła, ale to zbyt osobiste, żeby tu pisać na forum.
W każdym bądź razie jestem przybita i od wtorku czuję się jak cień człowieka bez uśmiechu. To takie smutne.
Zwątpiłam póki co w wiele rzeczy. Mam nadzieję, że to chwilowe
To tak trochę blogersko na początek, wybaczcie.
Nadrobię Was po południu, bo idę zaraz na kolokwium moje pierwsze w tym semestrze. Uch.
Miłego dnia!
|
niech Ci się wszystko ułoży
Cytat:
Napisane przez Stefannia
Dzień dobry 
Nie nadrabiam  Więc blogersko 
Ledwo żyję, ale szczęśliwie  W niedzielę byliśmy na Ozie i kolacji i było super  poniedziałek, wtorek - delegacja, środa - nadrabianie w pracy, zakupy, wielkie gotowanie i trening, po którym ledwo żyję
A dziś mam w planie upic szynkę i chlebek 
|
tytan!
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa
No i jeśli nie będziecie wiedzieć w poniedziałek co zrobić z rękami to możecie od 12 trzymać za mnie kciuki. Najlepiej mocno i odczyniać jakieś czary przy tym. Pierwszy raz zdaję prawko w nowym mieście i na aucie którym jeszcze nie jechałam. Już mam stresa. A najgorzej, że jak nie zdam to będę wysłuchiwać mądrości rodziny.
|
będę kciukać, będzie dobrze, zobaczysz
Cytat:
Napisane przez czarnula4321
Przepraszam że nie odpisałam wcześniej, ale ciągle biegam. Dziękuje za wszystkie gratulacje  . Prawie wszystko przygotowane już umówione achh, ale jestem podekscytowana. To już jutro o 14.30 
|
Ale fajnie
Dobry
|
|
|