2013-03-21, 08:18
|
|
Raczkowanie
|
Lublin - fotografa poszukuję!
Witam wszystkich,
Pomagam koleżance znaleźć fotografa na ślub (lubelszczyzna, ślub w Lublinie). Od razu zaznaczam, że celowo nie umieszczam wątku w dziale "ślub", ponieważ chciałabym uzyskać jakieś informacje od osób, które w tym "siedzą" i znają jako-tako środowisko fotografów.
Niestety, budżet, jaki jest przeznaczony na ten cel, jest niewielki. Za kwotę rzędu 1000 zł nie ma możliwości znaleźć w internecie fotografa z pasją i pomysłem. Dlatego może ktoś w was zna kogoś, kto para się fotografia, może studiuje ten kierunek, wie z "czym to się je" i zechciałby za niewielkie pieniądze podjąć się takiego zadania.
Osobiście zależy jej na zdjęciach z pomysłem (na pewno wiecie, co mam na myśli), ja dodam, że najlepiej byłoby, gdyby zdjęcia były wykonywane jakimś jasnym obiektywem, najlepiej szerokim kątem, np 12-24 mm.
Wiem, że wymagania mogą być nieadekwatne względem kwoty, dlatego postanowiłam poszukać wśród osób, które nie uważają się za wielkich profesjonalistów i nie krzykną sobie kwoty rzędu 3000 zł, bo taką cenę dyktuje rynek.
Osobiście rozumiem, że cena jest zależna od wielu czynników - zużycia sprzętu, późniejszej obróbki, poświęconego czasu itd, mimo to myślę, że warto zapytać
Czas edycji: 2013-03-21 o 18:53
|
|
|