Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-21, 10:05   #3485
misiadelko
BAN stały

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczęta!!
Jakoś ostatnio nie miałam weny na pisanie chyba przez tą całą sytuację z operacją. Jakaś taka nie do życia jestem.

Witaj

O! Będziecie ślubować w urodziny mojego TŻ.

Ja mam 8, w 7 też wchodzę, ale takich małych pierścionków to już w ogóle nie można znaleźć, chyba, że komunijne.

Pochwalę się, wczoraj miałam tragiczny dzień, od rana migrena, potem mi przeszła po lekach, ale humor miałam do dupy, więc mama postanowiła wyciągnąć mnie na tournee po salonach ślubnych. Mierzenie sukienek poprawiło mi humor, ale mimo wszystko utwierdziłam się w przekonaniu, że moja suknia to ta jedyna i najwspanialsza. Nic, a nic nie żałuję, że kupiłam ją tak wcześnie.
Odważna jesteś! Ja chyba bym się bała, że znajdę coś lepszego i będę beczeć

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
No to chwalę się dzisiaj już oficjalnie. Dziś - 21.03.13 - mijają nam równo:

4 LATA RAZEM
Gratuluję! Śniłaś mi się dzisiaj! Że leżałaś w łóżku, ale mieszkałaś z kuzynką w akademcu i że powiedzialaś, ze dzisiaj z łóżka się nie ruszasz, pier..lisz wszystkie studia bo musisz wypocząć A ja byłam kilka dni przed ślubem i przyszłam do Ciebie z moim kamerunem nie wiem po co

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
ufff to dobrze Zaczęłam rozmyślać, czy aby na pewno się zbytnio nie śpieszymy Tż'a poznałam na 3 roku studiów i tak jakoś wyszło

Ostatnio próbowałam ten kanał i wedding tv ale jakoś nie mogę się wstrzelić w coś interesującego, ale za to te top 10 utworów weselnych jest wymiatające
Ja znam niektóre na pamięć i śpiewam sobie czasami
Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
anka1897 z chęcią dobrze kojarzę, że Ty jesteś z kuj-pom?

edit: mam 969 postów ale śmigam
Nic nie mów

Potrzebuję tego: http://www.tanitapolska.pl/media/cat...a-tanita-d.png
Nie pytajcie jaki to koszt
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora