2013-03-21, 10:05
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Cytat:
Napisane przez adziia13
Dzień dobry dziewczęta!!
Jakoś ostatnio nie miałam weny na pisanie  chyba przez tą całą sytuację z operacją. Jakaś taka nie do życia jestem.
Witaj 
O! Będziecie ślubować w urodziny mojego TŻ.
Ja mam 8, w 7 też wchodzę, ale takich małych pierścionków to już w ogóle nie można znaleźć, chyba, że komunijne.
Pochwalę się, wczoraj miałam tragiczny dzień, od rana migrena, potem mi przeszła po lekach, ale humor miałam do dupy, więc mama postanowiła wyciągnąć mnie na tournee po salonach ślubnych. Mierzenie sukienek poprawiło mi humor, ale mimo wszystko utwierdziłam się w przekonaniu, że moja suknia to ta jedyna i najwspanialsza. Nic, a nic nie żałuję, że kupiłam ją tak wcześnie. 
|
Odważna jesteś! Ja chyba bym się bała, że znajdę coś lepszego i będę beczeć 
Cytat:
Napisane przez monikkad
|
Gratuluję! Śniłaś mi się dzisiaj! Że leżałaś w łóżku, ale mieszkałaś z kuzynką w akademcu i że powiedzialaś, ze dzisiaj z łóżka się nie ruszasz, pier..lisz wszystkie studia bo musisz wypocząć A ja byłam kilka dni przed ślubem i przyszłam do Ciebie z moim kamerunem nie wiem po co 
Cytat:
Napisane przez Kate Noir
ufff to dobrze  Zaczęłam rozmyślać, czy aby na pewno się zbytnio nie śpieszymy  Tż'a poznałam na 3 roku studiów i tak jakoś wyszło
Ostatnio próbowałam ten kanał i wedding tv ale jakoś nie mogę się wstrzelić w coś interesującego, ale za to te top 10 utworów weselnych jest wymiatające 
|
Ja znam niektóre na pamięć i śpiewam sobie czasami 
Cytat:
Napisane przez Kate Noir
anka1897 z chęcią  dobrze kojarzę, że Ty jesteś z kuj-pom?
edit: mam 969 postów  ale śmigam 
|
Nic nie mów 
Potrzebuję tego: http://www.tanitapolska.pl/media/cat...a-tanita-d.png
Nie pytajcie jaki to koszt
|
|
|