2013-03-21, 11:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce
Cytat:
Napisane przez ankham
o kurde! Megaan, trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze! musi być, to na pewno nic poważnego, dzieciaki non stop spadają!!!
teraz to i ja będę swojego obserwować, bo mi wczoraj się wywrócił i też walnął głową nieźle. chyba koło ust ma jakiegoś siniaka, muszę się przyjrzeć, ale jest taki ruchliwy, że nie da sobie nic sprawdzić.
|
moja jak była w wieku Twojego to miała fazę walenia głową we wszystko co popadnie, jak nie umiała rozładować emocji - ilość guzów i siniaków była olbrzymia, ale na szczęście nigdy sobie nic nie zrobiła poważniejszego
Z takich historii upadkowych poważniejszych miałam jedną - jak miała jakieś 6-7 miesięcy i mi fiknęła z przewijaka na panele - sekunda nieuwagi czasem wystarczy -s tracha wtedy miałam jak nie wiem, bo to dość wysoko było, ale obróciła się na brzuszek spadając i nic kompletnie sobie nie zrobiła. Człowiek jest jednak tak skonstruowany, żeby przetrwał takie uderzenia i upadki, dlatego mam nadzieję, że córeczka Meegan się tylko zestresowała i przestraszyła szpitala i upadku