Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-21, 13:49   #2016
sara 85
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Megi brawa dla Igora

Sara Zosia ma taki zamek kucyków filly. W Biedronce były przed Bozym Narodzeniem. Świetnie się tym bawi. Dokupiłam jeszcze jednego kucyka. O taki http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...QEwAQ&dur=2240

Teraz trochę porzuciła od czasu jak dostała od mojego siostrzeńca klocki hello kitty http://www.agito.pl/hello-kitty-dome...tr=4008-498952

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Ania świetnie, brawa dla Olki Co to jest net pantomogram?
dzięki fajny zamek już sama nie wiem co mam jej kupić

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Widzę że rewelacyjne ceny teraz na maxi cosi są .
http://allegro.pl/fotelik-maxi-cosi-...111463711.html
pewnie jakbym potrzebowała , to już bym klikała .

Joł doczytałam .
Londyn super bardzo mi się podobało , a do tego ciepło ok 10 stopni .
Bus powrotny tylko nas wkurzył , bo się na niego naczekaliśmy .
W portfelu pusto , bo kasa w nexcie została
Myślę że jeszcze kiedyś tam wrócę .

Monka dostałaś moją wiadomość na fejsie ?

Dziś z Olką dentystę zaliczyłam Oczywiście wyszło jej to uciekanie przed szczotką i pastą . Teraz to już jakoś sobie daje myć zęby , ale na pocz
ątku to była makabra z nią . Trzy zęby oczywiście do roboty .
I tu moje dziecko mnie zaskoczyło , otworzyła japę , gapiła się z bajkę . Pani nawet do niej nic mówić nie musiała . Wybrała tylko różową plombę , pani do niej że robaka będzie wyganiać z zębów i tyle
Potem wybrała sobie w nagrodę bańki i spytała kiedy znowu .
Dała też sobie pantomogram strzelić . Mamy w pakiecie więc jej do karty zrobili żeby był . Tam też grzecznie sobie stała .
dla Oli

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Moj gnomek znow wstal o 5.45 a wczoraj wyjatkowo poszla spac o 22. No juz nie mam na nia sil. O co tv chodzi? Zawsze spala ok. 10 h w nocy a teraz ledwo 8 . Mam dosc...
u nas jest to samo, Zosia wczesniej jak o 8 nigdy się nie budziła, a teraz o 6 pobudki

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
co do rolet to ja myślę o zaluzjach drewnianych do kuchni ma któraś?
mi też się podobają żaluzje drewniane

Cytat:
Napisane przez JASTA79 Pokaż wiadomość
Do H&M cały czas są kupony ze zniżką 25% na wszystko (niby na 1 produkt, ale można sobie kilka takich kuponów wydrukować). A do C&A jest rabat 30% na wszystko do jutra.

W niedzielę robiłam urodzinki moich szogunów, skromne bo w czwartek nas zasypało i dopiero w sobotę dało się wyjechać na zakupy (torty ubierałam jak już goście dzwonili do drzwi). W sumie dobrze, że nie szykowałam dużo, bo połowa gości nie dojechała. Był tylko teścio z córkami (którzy przyjechali tylko na 2 godzinki) i moi rodzice, brat z żoną i córeczką.
sliczne dziewczyny
robiłaś tego torta hello kitty co ja mam zamiar jutro zrobić z czego zrobiłaś nos? i jak robiłaś wąsy i kokarde? ja myślałam żeby kokarde zrobić z lukru plastycznego. A te wiórki nie sypały się z torta?

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora