Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-21, 17:55   #3640
nel_a
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Klapsy?
Agunia, dokarmiasz mlekiem

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Zresztą, ile z nas nie słuchało głupiego gadania? Pamiętam jak Tynia rzucała sie przy piersi, to mówili - widzisz, nie lubi twojego mleka, nie chce pić, haha, haha, haha. Rzucała się przy butli będąc już na mm - nie lubi mleka, ty tez nie lubiłaś, widzisz, nie chce tego... A teraz: sąsiedzi mają chłopca w wieku Martynki i on już wszystko je - chleb z jajkiem i ketchupem itp. itd... A ja nie pozwalam dać Małej czekolady, ciasta itp. Jak widzieli, że je rybę z buraczkami, to rzucali się na wszystkie strony, jak to śmierdzi, jakie niedobre, nieprzyprawione. A ja to sama jadłam ugotowaną marchew w solą i cukrem (!) i z masłem. Sama jadłam, a dziecku nie daję. Po prostu powinni mi odebrać prawa rodzicielskie.
w pierwszym tygodniu po porodzie moja matka widząc tę ociupinę mleka którą udało mi się odciągnąć mówiła żebym dała sobie spokój bo mało i za mało treściwe - twierdziła że tylko ta ociupina z wierzchu ma znaczenie a reszta to woda (chodziło jej o tłuszczyk). Później odciągałam tyle że mały spokojnie pił moje mleczko cały dzień a gdybym nie mroziła to nie byłoby mm pewnie.

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

a co do soli i cukru to to mnie wnerwia niesamowicie.
ja sama nie jem soli prawie wcale i o dziwo jedzenie mi smakuje ale oczywiście jakaś głupia jestem i pewnie wyrodna znów a jak nie będę chciała napychać dziecka słodyczami to dopiero będzie

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora