Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Proszę O Motywację :) Oraz Odpowiedz Na Kilka Pytań ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-05-27, 09:30   #1
Gorzka_Landryneczka
Przyczajenie

Question

Proszę O Motywację :) Oraz Odpowiedz Na Kilka Pytań ;)

Dziękuje Wam moje słoneczka! naprawdę podniosłyście mnie na duchu co prawda bardzo utyłam,i cieżko mi będzie schudnąc,przy mojej rodzince,która kocha tłusto,acz kolwiek smacznie podjeść sobie.Każdy z domowników ma u mnie nadwagę,Tatulek chyba największą...zostawie to bez komentarza to przykre,ale moje próby podjęcia z nimi rzomowy na temat ich odżywiania,dawały bardzo marne efekty,zazwyczaj kończyło się to na tym,że dzieci i ryby głosu nie mają ) (nie jestem znowu takim dzieckiem 17 latek mam za sobą hi hi hi) A teraz przejdzmy do rzeczy ...a więc postanowiłam zacząc znów się odchudzać ) tylko nie wiem kompletnie jak się za to zabrać,ponieważ zawsze jak sie odchudzam,to po pierwsze trwa to kilka dni (zazwyczaj max 3) po drugie nie mam motywacji,a po trzecie nie umiem wyciągnać wniosków z moich diet.A moje diety polegały na tym,że owszem ograniczałam kcl,duzo sportu,i na koniec....WIELKIE JEDZONKO.Wręcz sie na nie żucałam...(aż wstyd się przyznać ) Proszę o pomoc )
Gorzka_Landryneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując