Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-21, 20:17   #3018
Asiuulka89
Zakorzenienie

Dot.: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012

Sojka pocwiczycie chwila i Zośka będzie śmigać

LadyBeata kciuki aby obyło się bez szpitala

ciekawe co u Kasim i Giulii....

My też byliśmy u pediatry ale my kontrolnie. Jasiu oprzybrał w ciagu 2 miesiecy 400 g i prawidłowo. Waży 8500 g. Zuza też fajnie porzybrała i ma 14 kg Jaś roziwja się prawidłowo. Przebadany od stóp do głów odruchy prawidłowe wszystko w normie a żelazo wręcz prefekcyjne jak na takie dziecko.

co do tego latania... to mój podnosi nogi i ręce ale ręce ma z przodu... ZUza też tak robiła...

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
dziękuję, właśnie mnie ciekawiło czy ktoś oprócz mojego lekarza poleca dla niemowląt tantum verde sprawdzam go

na gorączkę polecono mi panadol w zawiesinie, żaden inny lek tylko ten, nie wiem dokładnie czemu, nie dopytałam
Tantum verde u mnie w pateczce jest obowiązkowo. Zuzanna dostawałą odkąd paniętam i tylko na zapalenie gardła jeśli było lekkie zaczerwienienie to inny specyfik. Jasiu też już brał jakiś miesiąct emnu chyba napewt wam pisałam że mu psikałam. także to lek obowiązkowy
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora