Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spróbuję zinterpretować sny.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-21, 21:39   #162
szukajaca drogi
Raczkowanie

Dot.: Spróbuję zinterpretować sny.

Cytat:
Napisane przez Megi_123 Pokaż wiadomość
Dziekuje za interpretacje.. Lepiej bym tego nie ujela trafiona w 100%...

Mam jeszcze jeden sen tym razem moj noc po tym snie babci...

Wyjechalam z dzieckiem, mezem, kuzynka i jej dzieckiem gdzies na wakacje.. gdzies dalej od mojej miejscowosci. Po kilku dniach poklocilam sie z moim mezem, poniewaz wyszedl gdzies z kumplami i nie wrocil na noc.. nie wiedzac czemu(!) zadzwonilam do mojego ex prosic o pomoc. Spakowalam dziecko i wraz z kuzynka odjechalam z tym ex.. ;/ Pokryjomu zeby nikt nie wiedzial ze wyjezdzamy.

Scena druga : Jestesmy nagle u niego w domu z kuzynka i dzieciakami. Wiem ze bylam tam 3 dni. Spokojnie nic sie nie wydarzylo chcialam dac nauczke mezowi :p

Scena trzecia: Stoimy pod naszym domem razem z tym ex przywiozl nas i stal z boku domu i naprawial auto.. czemu tez nie wiem ale to w koncu sen ;/

Najbardziej zadziwiajaca jest scena.. Moja rozmowa z ex.. Chcialam go chyba pocalowac bo balam sie ze strace z nim kontakt czego nie chcialam a on mnie i odsunal i powiedzial : Ty i tak wrocisz do niego i odszedl..

Ostatnia scena ze snu to ja stojaca obok w knajpie jakijes a przy stoliku siedzi on i moj maz.. i ich rozmowa.. wiem ze moj chcial sie z nim bic a on mu tylko powiedzial "daj sobie spokoj nic sie nie wydarzylo miedzy nami, ona zawsze bedzie z Toba, ale naucz sie ja doceniac, szanowac bo naprawde masz kogo. Nie rozwal tego malzestwa" wstal i wyszedl..

A ja sie obudzilam... ;/
Witam
pierwsza część Twojego snu wskazuje na to, że w relacji twojej i męża jest coś co Cię niepokoi, przed czymś uciekasz, może czas najwyższy stanąć twarzą w twarz z problemem?
część druga ma nawiązanie do pierwszej części. Jeśli pamiętasz o postarj się opisać ten dom, może okna w nim widziałaś, drzwi, czy coś robiłaś. Scena trzecia- wskazuje na to, że chciałabyś naprawić coś w swoim życiu, ale być może nie masz na to sił i wystarczająco dużo odwagi. Być może wolałbyś zaangażować w rozwiązanie konfliku kogoś trzeciego. Scena czwarta- ewidentnie wskazuje na to, że nie czujesz się doceniona w swoim związku i stąd takie sny. Marzenia senne pokazują osobę trzecią, która byłaby twoim wybawcom, a nawet kimś kto doceniałby Ciebie. Twoja jaźń dokonała porównania dwóch panów: twojego męża, oraz eksa. Oczywiście we śnie wygrywa twój mąż, a raczej uczucie do niego pomimo, że masz do niego żal o to, że nie dba o ciebie tak jak kiedyś, że nie docenia ciebie, i nie rozpieszcza... całą sobą krzyczysz, ale jest to niemy krzyk wewnątrz Ciebie samej. Jak już pisałam powyżej, może zmierz się z tym co czujesz, aby nie oddalić się za bardzo od swjego partnera i porozmawiaj z nim o tym co Cię boli....
Pozdrawiam

Ps. proszę o cierpliwość w interpretowaniu kolejnych marzeń sennych, czemu doba nie ma 48 godzin?
szukajaca drogi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując