Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - sześćdziesiątki z plusem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-03-24, 07:14   #1917
starsza pani
Zadomowienie

Dot.: sześćdziesiątki z plusem

słoneczko pcha się przez umyte wczoraj ,z okazji Świąt,szyby.A u Ciebie jak? Marzę o spacerze nad morzem.Zazdroszczę Ci widoku za oknem.Wstajesz rano i słyszysz szum rozbijających się fal o brzeg morski.Aż się wierzyć nie chce,ze możesz stać w oknie i obserwować największe sztormy.Szczęściara.
Izuniu,moja karpatka jest zawsze płaska jak równina mazowiecka.Co robisz aby były zgodne z nazwą góry i doły.
Witam Toogra raniuteńko.Mam nadzieję,ze dzisiaj zerwałas sie tak wcześnie nie do pracy a do fajnego spędzenia dnia.W Warszawie Zadowolona jesteś z nowego miejsca pracy.Kolezanki w pokoju znośne?

Ra-barbaro,przeczytałam Twój blog.Jestem wstrząśnięta. Czy mogę Ci jakoś pomóc w wyjsciu z Twego smutku? Piękny jest obrazek w Twoim poście.Złocisty pokój. Dziewczęta,czy to zdjęcie budzi w Was poczucie radości,spokoju,szczęścia ,czy smutku,nostalgii,niespełn ienia i samotności?To chyba zależy od kondycji psychicznej oglądającego????

Ciekawe co planujecie na ten weekend.Ja same przyziemne sprawy.No i muszę odwiedzić tę starszą panią o której kiedyś pisałam.

Carolinko,jak sie zakończyła sprawa z promotorem Twojej pracy licencjackiej? Wrócił na czas? Wyrobiłaś się z terminem? Nic potem nie pisałaś.
Nie podziękowałam jeszcze za linkowe korepetycje.

Nie posądzajcie mnie o wścibstwo.Jak zawsze odpowiedzi na moje pytania nie są obowiazkowe.Można je traktować oczywiście jako retoryczne.Mówimy tylko tyle ile chcemy czy możemy.