Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rzucił mnie, byłam w ciąży. Poroniłam...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-22, 12:19   #1
wislatko
Przyczajenie

Rzucił mnie, byłam w ciąży. Poroniłam...

Witajcie,
ostatni okres mojego życia nie jest prosty.
2 tygodnie temu zostawił mnie chłopak po blisko 2letnim związku. Swoją decyzję argumentował niemożnością zaakceptowania niektórych moich zachowań. Nie muszę chyba dodawać, że nie godziłam i nie godzę się nadal z Jego decyzją... Prosiłam, błagałam o spotkanie, jednak w związku z brakiem chęci na rozmowę z Jego strony odpuściłam.
Życie toczyłoby się dalej a ja powoli próbowałabym zrozumieć zaistniałą sytuację, gdyby nie dzisiejsza wizyta u ginekologa. Była to co półroczna wizyta kontrolna, na które dowiedziałam się, że byłam w ciąży. Byłam, bo jakieś 3tygodnie temu poroniłam. Zostały 'we mnie' jakieś pozostałości, które w najbliższym czasie będą usunięte...
Jestem załamana. Nawet nie podejrzewałam, że byłam w ciąży. Ostatnie krwawienia i ostre bóle brzucha odbierałam jako gorsza @. Nie wiem jak mam sobie z tym poradzić. Nie dość, że nie mam chłopaka to nie mam też dziecka ( Nie sądziłam, że w jednej chwili świat może się zawalić.
Pomóżcie mi. Czy powinnam mu o tym powiedzieć? Czy jednak zachować to dla siebie? Jak on może zareagować?
Bardzo dziękuję za jakiekolwiek odpowiedzi...
wislatko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując