Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-22, 11:43   #1978
exclusivee
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII

A tak w ogóle to wczoraj wracając z miasta zobaczyłam pierwszy raz że u mnie w mieście triumph'a otworzyli Ciekawa jestem ile już tam jest

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
ja bym sie nie cieszyla tak bo wieczorem moze wszystko wrocic...
Nie liczę na to że ból całkowicie ustąpi, ale nie wiesz jaka to dla mnie cudowna odmiana- od paru tyg budziłam się codziennie rano z mega bólem zęba

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
Hej
Mam dzisiaj lazy day - dostałam @ i zdycham poza tym przez ta pogode nie chce mi sie nigdzie z domku wyłazić

jutro jade do Tż-ta i jego sis bedzie mi końcówki podcinać bo wole przed zrobieniem tego ombre mieć zdrowe włoski

wstawiam foty- moje włosy na dzień dzisiejszy jakieś 2-3tyg od farbowania. jak widać kolor sie ocieplił bardzo i nie wiem czy nie przyspieszyć tego farbowania...
Naprawdę się ociepliło... a nie lepiej najpierw farbować całość a dopiero potem ombre? Żebyś nie miała potem dylematów jak to zrobić, jak nasza Agatka

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora