Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Orbitrek cz. II
Wątek: Orbitrek cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-22, 15:04   #535
amber79
Raczkowanie

Dot.: Orbitrek cz. II

Cytat:
Napisane przez jola_kosa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny,
wiem że ciężko będzie mi się do was wbić bo jestem tu nowa , ale spróbuje ,

zaczełam odchudzanie od 10 marca, waga w 12 dni spadła mi o 3 kilo,
ćwićze z Ewą, Mel b i Jilian plus dietka
no i mój kochany orbi
kupiłam go na giełdzie Kettler Cosmos
i mam kilka pytan odnośnie niego
w poniedziałek 1 dnia udało mi sie 13 minut jakies 2 km średnia prędkośc 11 km/h
wczoraj w czwartek zrobilam już 2 serie po 7 km ale też z prędkością 11km/h szybcicej nie potrafie bo jak czytam ze wy biegacie 20 km/h to musiałabym nogami zasuwać tak szybko że nawet nie umiem tego opisac , wyszlo na to że 7 km robilam jakieś 42 minuty

moze mój licznik troche przekłamuje ?
chciałam założyć rowerowy, ale nie wiem na które koło miała bym go założyć, na to przednie czy na to tylne ?

no i czy nie zmodyfikowane bieganie też jest dobre '?
Witamy Ja też mam kettlera i pisałam wcześniej, że więcej niz 12km/h to na nim nie dam rady wyciągnąć, bo szybciej nogami już przebierać nie umiem. Widać Kettlery tak mają

Dziewczyny, mnie skalpel też znudził i ciężko mi do niego wrócić. Ostatnio tylko na orbim jeżdżę, a przez ostatnie 3 dni wcale nie mam czasu na ćwiczenia. Moja najmłodsza ma od tygodnia ostrą biegunkę. Nawadniam na siłę, żeby do szpitala nie musiała jechać. Mówię wam, koszmar Jak się to wszystko skończy biorę sie za siebie, bo brakuje mi regularnych ćwiczeń i endorfin Mel B fajnie motywuje.

A gdzie się Astraja podziała

Ashia87, gratuluje spadków. Kurczę, mi się wydaje , że 1kg na tydzień to ciężko zrzucić. Byłoby super, w 5 tygodni osiągnąć wymarzoną wagę Moja ani drgnie, 61kg i nic w dół
amber79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując