Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. 4.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-22, 14:11   #4792
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.4.

Cytat:
Napisane przez tijaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny trochę z innej bajki. Jest możliwość uzyskania bezpłatnego dostępu do Internetu, a jak wiadomo net to podstawa przy szukaniu pracy Właśnie lecę na pocztę wysłać zgłoszenie. Może komuś się przyda ta informacja, szczegóły tutaj: http://www.aero2.pl/index.html
ciekawe jak działa

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Cytat:
Napisane przez bo_inne_nicki_byly_zajete Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, niestety (stety) do was dołączam. Co prawda od jakiegoś czasu przeglądam oferty pracy, ale nigdy nie szukałam tak super zawzięcie. Od tygodnia się to zmieniło. Szukam, wertuję oferty i jestem załamana, bo ciężko znaleźć coś, co pasuje stricte pod moje kwalifikacje.
Byłam dziś na rozmowie i po prostu płakać mi się chce... Skopałam wszystkie zadania w excelu, wszystko dosłownie. Jak robiłam coś podobnego w domu, wszystko wychodziło fajnie, a tu ciach - formuły mi nie chciały działać, posypało mi się wszystko. Czuję się jak zbity pies, z jednej strony żal, że się nie udało, z drugiej myśl, że jestem do niczego, skoro nawet głupiego excela nie umiem ogarnąć. ;( siedzę i ryczę...
o ile Cię to pocieszy, ja nie ogarniam excela. pracowałam głównie na wordzie i power poincie. excel w ogóle zapomniany...
nie rycz, ja też już swoje przepłakałam jak chyba każda z nas.
a co do kwalifikacji - ja mam piękne doświadczenie w jednej branży ale wysyłam się na wszystko co wydaje mi się "w miarę ciekawe" i wszystkie tel które miałam (szał, sztuk 4) były właśnie zupełnie nie z mojej branży...:|
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora