Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kuleczki Vollare II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-03-24, 09:48   #303
Dzinks_Dz
Rozeznanie

GG do Dzinks_Dz
Dot.: Kuleczki Vollare II

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
No proszę, Ty też O-c
A seria disco kuleczek to jaka? Ta z esami-floresami na opakowaniu czy jakaś inna? Bo ja tylko tą w te złote mazaje widziałam i nawet mam jedne kuleczki iii wg mnie nie różnią się niczym od poprzedników. Wydaje mi sie, że po prostu nowe odcienie i nowe opakowania wprowadzili.
A tak abstrahując od tematu, to jak patrzę na Twojego ava, to mam wrażenie, że widzę moją kotę. Podobna jest, tylko uszy ma krótsze. No i nawet moja wersalka ma podobne obicie, więc już w ogóle - normalnie moja kota na mojej wersalce

Jakoś mi tam ostatnio nie podrodze. Zresztą w ogóle najczęściej bywam w rejonach Rynku i nawet do Modeksu szłam specjalnie w poszukiwaniu cieni Bell Cameleon, ale niestety jeszcze ich nie ma ani tam ani w dawnej Naturze
MagJa-wnioskując po opisie masz baaardzo ładnego koteczka
Niestety nie jestem z Ostrowca, ale moja Babcia tam mieszka, więc przy okazji kolejnych odwiedzin na pewno skorzystam i skoczę na jakieś "małe volarki"

Wracając do serii vollare disco-to nie te opakowania w maziaje, na tej nowej serii na opakowaniu jest napisane "disco" i domalowane kilka gwiazdek. Także na pewno to jakaś nowość a nie tylko odświeżone opakowanie, które swoją drogą było dane już mi nabyć
Może w poniedziałek wybiorę się na bazarek-jeśli jeszcze będą, to kupię i wtedy powiem coś bliżej na ich temat.
Dzinks_Dz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując