Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zuzana Light
Wątek: Zuzana Light
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-22, 20:08   #1805
charlizeee
Zakorzenienie

Zuzana Light

Cytat:
Napisane przez sarayy Pokaż wiadomość
zrobiłam Zwow 41 3 rundy z modyfikacjami+ moje challenges+abs ripper..to był ostatni dzień z dłuższymi ćwiczeniami, po weekendzie (weekend off lecę wszystkie 'krótkie' Zwowy po kolei- a to że są one z różnych dziesiątek to nie będzie monotoni

można powiedzieć, ze testowałam dietę paleo, kiedy miałam ogromne problemy żołądkowo-jelitowe, myślałam, że to gluten mi szkodzi (ale wtedy nawet kaszka dla dzieci bezglutenowa i bezlaktozowa wywoływała bóle ogólnie fajnie, napewno nie można nazwać tego sposobu żywienia niezdrowym- masa warzyw, mięsa, orzechy..Jednak za krótko byłam na paleo, żeby stwierdzić jak działa i wpływa na organizm.

właśnie samo takie ustalanie jadłospisów nie jest paleo- to możesz, tamtego nie .. tygryskowe oko słusznie zauważyło, że to nie dieta, a styl życia- w założeniach jesz kiedy jesteś głodna (2 razy dziennie? pod wieczór?) ale jak ktoś dba o rozkład 5 posiłków i są one paleo to przecież też jest paleo, pomimo, że nie wywiązuje się z założeń. bo to styl życia

paleo jest bardzo rozpowszechniony wśród crossfitwców..ale nie wiem dlaczego
Ja też nie wiem hehe może jakbym sie bardziej zagłębiła w temat to bym wiedziała.

Jak sie skończy mecz to zabieram sie za trening