Wątek
:
paraliż senny-przerażające
Podgląd pojedynczej wiadomości
2007-03-24, 12:16
#
103
Darin
Rozeznanie
Dot.: Zmora senna...
Cytat:
Napisane przez
Blondyna120
No boze zje Cie ten temat??? A obczaj sobie lepiej co to jest Inkub .... to juz uprawia sex
Stan który opisujesz jest jak najbardziej normalny i jest to stan przejsciowy miedzy jawa z snem. Nie mozesz sie ruszym dlatego ze takie sa mechanizmy blokujace miesnie w czasie snu. To jest tak jakby twoj umysł był juz obudzony a ciało cały czas spało - trwa to kilka sekund ale dla Ciebie to wieczność.
Nie wątpie ze musi to byc okropne uczucie - na szczescie nigdy tego nie mialam - ja zawsze spie na brzuchu - inaczej nie umiem :P
Acha moga temu towarzyszyc rózne efekty swietlne stad złudzenie ze cos lub ktos jest w pokoju, oraz moze pojawić sie wrazenie drgawek lub trzesienia - i to trzesienie mialam
. Moj brat tez miał jakis czas pozniej na tym samym lóżku - ja siedzialam na kompie do pozna a on do mnie "przestań trząść łóżkiem" - wtedy stwierdzilam ze pokój musi bys nawiedzony
A ten jakiś Inkub - nie wierzę w takie brednie
Nie słyszałam nigdy o tym ale na pewno tez jakiś bardzo realistyczny pół sen.
Nie wierze po prostu w sex z czymś co nie ma penisa
Acha, a takie pytanko do Ciebie - skoro mówisz ze "TO" uprawia sex to myślisz ze liczy sie to jako zdrada czy nie trzeba mieć wyrzutów sumienia
?
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Darin
Znajdź więcej postów Darin