2013-03-23, 10:13
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Hej
dzwonili, że samochód naprawiony wstałam rano z powerem do prac domowych - nawet firanki zdjęłam z dwóch okien a tu trzeba iść odebrać pojazd Widocznie nie dane mi są porządki świąteczne
Na dworze słoneczko świeci ale mróz delikatny jest - zaliczyłam już spacer z czworonogiem
Cytat:
Napisane przez missmalezji
Hej dziewczyny!
Byliśmy u fotografow, podpisaliśmy umowę 
Fotografować nas będzie małżeństwo, obejrzeliśmy fotoksiążki, są przepiękne!  Pan zawodowo wykłada w szkole fotograficznej, fotografia jest jego pasją. Wybraliśmy niestety opcję najdroższą... ale z tego względu że zależy nam na fotografiach z przygotowań, pieknym plenerze no i fotoksiążce.
wybraliśmy tych:
http://swietliste.pl/
Ale przez to że trochę szarpną nas po kieszeni, rezygnujemy z filmowania.
Dobranoc!
|
Genialne te zdjęcia Napisz co macie w tej cenie, jednak nie uważam aby była wysoka 
Cytat:
Napisane przez aneczka25057
Witam Was  w ten słoneczny poranek
A swoją drogą, dziewczyny, macie już jakieś wyobrażenia odnośnie sesji plenerowej, np. w jakim miejscu/stylu miałaby się odbyć? Chodzi mi o to czy macie swój pomysł na plener czy zdajecie się na fotografa w tej kwestii?
|
Bardzo byśmy chcieli plener nad morzem Dzieli nas od niego 650 km - chociaż forograf powiedział że za dopłatą 150 zł pojedzie z nami tam, ale przecież trzeba będzie tam zostać .... Może weźmiemy kogoś miejscowego.
Cytat:
Napisane przez kroooliczek89
przed wyjazdem się ważyłam i waga pokazała 1,5kg mniej ale podałam na mojej stronce tylko pół mniej  bo nie wiadomo czy nie przytyję coś po wyjeździe
dziękuję 
|
Ja nad morzem zawsze jem za trzech Tż się śmieje ze mnie że mam 7 żołądków - potrafie zjeść więcej od niego A waga w miejscu stoi - chyba piowinnam się przeprowadzić
|
|