Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-23, 10:13   #4013
anka1897
Wtajemniczenie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Hej
dzwonili, że samochód naprawiony wstałam rano z powerem do prac domowych - nawet firanki zdjęłam z dwóch okien a tu trzeba iść odebrać pojazd Widocznie nie dane mi są porządki świąteczne

Na dworze słoneczko świeci ale mróz delikatny jest - zaliczyłam już spacer z czworonogiem

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Byliśmy u fotografow, podpisaliśmy umowę
Fotografować nas będzie małżeństwo, obejrzeliśmy fotoksiążki, są przepiękne! Pan zawodowo wykłada w szkole fotograficznej, fotografia jest jego pasją. Wybraliśmy niestety opcję najdroższą... ale z tego względu że zależy nam na fotografiach z przygotowań, pieknym plenerze no i fotoksiążce.
wybraliśmy tych:
http://swietliste.pl/
Ale przez to że trochę szarpną nas po kieszeni, rezygnujemy z filmowania.
Dobranoc!
Genialne te zdjęcia Napisz co macie w tej cenie, jednak nie uważam aby była wysoka

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Witam Was w ten słoneczny poranek

A swoją drogą, dziewczyny, macie już jakieś wyobrażenia odnośnie sesji plenerowej, np. w jakim miejscu/stylu miałaby się odbyć? Chodzi mi o to czy macie swój pomysł na plener czy zdajecie się na fotografa w tej kwestii?
Bardzo byśmy chcieli plener nad morzem Dzieli nas od niego 650 km - chociaż forograf powiedział że za dopłatą 150 zł pojedzie z nami tam, ale przecież trzeba będzie tam zostać .... Może weźmiemy kogoś miejscowego.

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
przed wyjazdem się ważyłam i waga pokazała 1,5kg mniej ale podałam na mojej stronce tylko pół mniej bo nie wiadomo czy nie przytyję coś po wyjeździe

dziękuję
Ja nad morzem zawsze jem za trzech Tż się śmieje ze mnie że mam 7 żołądków - potrafie zjeść więcej od niego A waga w miejscu stoi - chyba piowinnam się przeprowadzić

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora