Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-23, 14:41   #3457
elizka1987
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź. Zazdroszczę zakupów kosmetycznych. A miniaturki Nuxe może też sobie zamówię

Ok . Narobili zamieszania z tą paczką. Ja chyba już po świętach zamówię, teraz i tak za zimno na kalosze. W DeeZee nie ma już mojego rozmiaru i zostaje mi tylko Elilu.

U mnie dzisiaj nie da się wyjść bez okularów przeciwsłonecznych.

Przy okazji wklejam trochę inspiracji, mam nadzieję, że się nie powtarzają.
Zamawiaj. Cena atrakcyjna .

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
wow świetne zakupy! pędzel do różu Hakuro też mam i bardzo go lubię możesz powiedzieć jaką pojemność mają te miniaturki kremów do rąk, 10ml? właśnie sobie przypomniałam, że miałam kupić glamour jak byłam kilka godzin temu na zakupach jedzeniowych

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

do tego stopnia, że się zmobilizowałam i umyłam okna ale mam teraz jasno w mieszkaniu!
Dziękuję . Pędzel jest cudowny. Planuje jeszcze zamówić do bronzera. Tak te kremy mają 10 ml pojemności.

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Słodki Jezu

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Aaa, to przepraszam

U mnie to samo - pierwsze kroki po wyjściu z pracy stawiałam praktycznie przy zamkniętych oczach nareszcie się to słońce pokazało

O tak, co prawda oglądałam dawno temu, ale do dziś pamiętam tytuł, co u mnie jest rzadkością

odebrałam mel-ki, aparat trochę przekłamał kolor, wyglądają jak na zdjęciach katalogowych i real zdjęcie baletek zamówionych na schaffie (przymierzałam stacjonarnie). i dodaję zdjęcia płaszcza z Zary... niestety pójdzie do zwrotu, nie mogę się jednak przekonać do jego szerokości,a szkoda
oglądając te wszystkie melisski tak się nakręciłam, że aż spodobały mi się te jazzówki

elizka, super zakupy
Dziękuję .

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora