2013-03-23, 14:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Cytat:
Napisane przez lucy111
Dzięki za odpowiedź. Zazdroszczę zakupów kosmetycznych. A miniaturki Nuxe może też sobie zamówię
Ok  . Narobili zamieszania z tą paczką. Ja chyba już po świętach zamówię, teraz i tak za zimno na kalosze. W DeeZee nie ma już mojego rozmiaru i zostaje mi tylko Elilu.
U mnie dzisiaj nie da się wyjść bez okularów przeciwsłonecznych.
Przy okazji wklejam trochę inspiracji, mam nadzieję, że się nie powtarzają.
|
Zamawiaj. Cena atrakcyjna .
Cytat:
Napisane przez kashmirka
wow  świetne zakupy!  pędzel do różu Hakuro też mam i bardzo go lubię  możesz powiedzieć jaką pojemność mają te miniaturki kremów do rąk, 10ml? właśnie sobie przypomniałam, że miałam kupić glamour jak byłam kilka godzin temu na zakupach jedzeniowych 
---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------
 do tego stopnia, że się zmobilizowałam i umyłam okna  ale mam teraz jasno w mieszkaniu! 
|
Dziękuję . Pędzel jest cudowny. Planuje jeszcze zamówić do bronzera. Tak te kremy mają 10 ml pojemności.
Cytat:
Napisane przez carpaibex
Słodki Jezu 
|

Cytat:
Napisane przez Olcia
Aaa, to przepraszam
U mnie to samo - pierwsze kroki po wyjściu z pracy stawiałam praktycznie przy zamkniętych oczach  nareszcie się to słońce pokazało
O tak, co prawda oglądałam dawno temu, ale do dziś pamiętam tytuł, co u mnie jest rzadkością
odebrałam mel-ki, aparat trochę przekłamał kolor, wyglądają jak na zdjęciach katalogowych  i real zdjęcie baletek zamówionych na schaffie (przymierzałam stacjonarnie). i dodaję zdjęcia płaszcza z Zary... niestety pójdzie do zwrotu, nie mogę się jednak przekonać do jego szerokości,a szkoda
oglądając te wszystkie melisski tak się nakręciłam, że aż spodobały mi się te jazzówki
elizka, super zakupy 
|
Dziękuję .
|
|