2013-03-23, 19:33
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
Cytat:
Napisane przez Chocoblue
J
A to u Was szwów nie zdjemuje położna środowiskowa? Myślałam, że to wszędzie taki standard. Swoją drogą nareszcie mogę normalnie usiąść
|
JAk się chce to zdejmuje, ale moje były "specjalnej troski" za czwartym razem je lekarz zdjął;p JAk byłam za trzecim połózna się wyrwała, ze ona zdjemie, ja mówie, ze niech próbuje,ale juz 2 lekarzy mnie odsyłąło, że jeszcze nie teraz;p Popatrzyła i stwierdził, ze jednak ona zawoła lekarza;p NAtmoaist wczoraj jak byłam to moja ginka zdjeła mi i NIC nie czułam...Czego nie mogłam powiedziedziec jak zdejmowlai mi te 2 z naciecia...które notabene się rozeszło;/
Co pusto tu przy weekendzie U nas byli brat z bratowa, mały ogatszy w karuzele na łózko, zzapas ieluch i chusteczek...Dziewczyny zy WAsze dzieci wodza oczkami juz z aklorowymi przedmiotami? JA mam wrażenie, ze KAcoer nie widzi Wiem,ze na poczatku dzieci słabo widz,a ale jemu macha sie rozed oczami czyms a on zero reakcji...Czy to normalne u 2 tygodniowego malucha, bo zaczynam sie martwić...
-------------
Znalazłam artykuł..wiec to chyba normlne http://parenting.pl/portal/kiedy-noworodek-widzi
Edytowane przez klementyna1
Czas edycji: 2013-03-23 o 19:35
|
|
|