Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-23, 19:33   #181
klementyna1
Zakorzenienie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!

Cytat:
Napisane przez Chocoblue Pokaż wiadomość
J

A to u Was szwów nie zdjemuje położna środowiskowa? Myślałam, że to wszędzie taki standard. Swoją drogą nareszcie mogę normalnie usiąść
JAk się chce to zdejmuje, ale moje były "specjalnej troski" za czwartym razem je lekarz zdjął;p JAk byłam za trzecim połózna się wyrwała, ze ona zdjemie, ja mówie, ze niech próbuje,ale juz 2 lekarzy mnie odsyłąło, że jeszcze nie teraz;p Popatrzyła i stwierdził, ze jednak ona zawoła lekarza;p NAtmoaist wczoraj jak byłam to moja ginka zdjeła mi i NIC nie czułam...Czego nie mogłam powiedziedziec jak zdejmowlai mi te 2 z naciecia...które notabene się rozeszło;/

Co pusto tu przy weekendzie U nas byli brat z bratowa, mały ogatszy w karuzele na łózko, zzapas ieluch i chusteczek...Dziewczyny zy WAsze dzieci wodza oczkami juz z aklorowymi przedmiotami? JA mam wrażenie, ze KAcoer nie widzi Wiem,ze na poczatku dzieci słabo widz,a ale jemu macha sie rozed oczami czyms a on zero reakcji...Czy to normalne u 2 tygodniowego malucha, bo zaczynam sie martwić...
-------------
Znalazłam artykuł..wiec to chyba normlne http://parenting.pl/portal/kiedy-noworodek-widzi

Edytowane przez klementyna1
Czas edycji: 2013-03-23 o 19:35
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując