Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedroneczkowy wątek offtopowy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-23, 20:13   #2004
kasztanka3
Pani Mizantrop

Dot.: Biedroneczkowy wątek offtopowy.

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Laseczki mam pytanko widzialyscie gdzies moze promocje na farby L'Oreal Casting? Bo czasem sa po 19,90zl oczywiscie jak teraz potrzebuje to nie ma Na realu po 28zl chyba ich pogielo
W Tesco jest za 20,99

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z was, ma ten zestaw łazienkowy z B.? http://fanbiedronki.pl/gazetka/2012.08.30.promocje/1927,Komplet,lazienkowy I czy wasz dozownik na mydło w płynie, też ma tak krótką, białą rurkę, która nie dosięga do dna. We wszystkich, które zostały w mojej B. tak było, ale to jest bez sensu, bo mydło musi być do pełna nalane, zeby leciało
Moja koleżanka ma, ale nie zauważyłam, żeby z rurką było coś nie tak

Cytat:
Napisane przez olgaes Pokaż wiadomość
Ciekawe gdzie się nasza Kasztanka podziewa?
Oby nie miała nas dosyć
Znowu mam zalatany dzień, zresztą zwykle w weekendy mało wizażuję, bo spędzam czas z chłopem moim
Byliśmy na 13 w kinie na Złodzieju tożsamości, potem go zaciągnęłam do Natury i w końcu kupiłam cytrynowy żel Kamill (ale pięknie pachnie ), potem się umówiliśmy z jego kuzynem w knajpie, posiedzieliśmy tam do 18, a potem przenieśliśmy się do nas, upiekłam ciasteczka, pogadaliśmy, teraz TŻ poszedł go odprowadzić na przystanek i przy okazji odebrać moją avonową paczkę z paczkomatu, a ja przyszłam do Was, dziewuszki

Cytat:
Napisane przez olgaes Pokaż wiadomość
Pewnie znowu odwiedzę Pepco i nie będę mogła wyjść przez pół dnia
Też tak mam