Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowy związek -czy za wiele wymagam?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-23, 21:30   #17
_kruszyna
Raczkowanie

Dot.: Nowy związek -czy za wiele wymagam?

hmm no kilka rzeczy nie brzmi fajnie:

- sam narzeka na Twój brak czasu, a jak chcesz od razu go wygospodarować po pracy dla niego to on jest zajęty swoimi znajomymi/wyjściami w sumie

- po co Ci opowiada jakieś złe rzeczy o swojej ex ? dla mnie to zawsze jest słabe jak ktoś tak mówi o dawnym partenerze pokazuje trochę szacunek do drugiej osoby, o Tobie też będzie źle mówił jak się np. pokłócicie ? poza tym skąd wiesz, że jest jak mówi ?? że ona była zła itd. raczej nikt się chętnie nie przyzna, że sam coś nawalił- nie mówię, że tak jest może faktycznie go zraniła, ale lepiej patrzeć na wszystko bardziej z dystansem

- nie wiem po co ta uwaga, że jej charakter był bee, ale ciało idealne... ?

- trochę dziwna ta sytuacja z tym mailem od niej.. mówił Ci co ogólnie ona od niego chce czy w ogóle nie pytałaś ? W sumie jesteście razem więc chyba masz prawo wiedzieć na czym stoisz i czy np. ona nie chce wrócić...

- widać po Tobie, że się starasz piszesz, chcesz być miła itd. a on po całej dobie coś tam Ci odpisze... mógłby trochę więcej emocji/uczuć włożyć w to no chyba, że po prostu dla niego to tylko takie spotykanie się...

Ciężka sytuacja....

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Napisane przez pogubiona88 Pokaż wiadomość
zadaje mi takie dość poważne pytania o to jakie imiona dla dzieci preferuję.
ja rozumiem, że szukasz kogoś kto ma poważne zamiary a nie chwilowy związek, ale chyba ciut za szybko o pytania imion dla dzieci. Tak sądzę On może być też za ideą ślubu itp. ale na wszystko przychodzi pora, po miesiącu to trochę dziwne- w sensie zrozumiałabym jeszcze gdyby kobieta takie rzeczy poruszała ale facet - to coś szybko... W sensie -spokój potrzebny
_kruszyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując