2013-03-24, 21:19
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Napisane przez meeedzik
Pipson dziękuję kochana  właśnie miałam pisać, że ja zdrowego odżywiania i utrzymywania wagi, no i ćwiczeń wcale nie traktuję jak kary. Jestem bardzo zadowolona z takiego trybu życia i dziwię się jak kiedyś mogłam się tak obżerać, teraz jak zjem bułkę to jestem mega pełna i mam dość, źle mi jest jak się tak napcham  a jak jem lekko i zdrowo to jest ok, to samo jest z ćwiczeniem
No a najważniejsze jest to jak teraz czuję się w swoim ciele  mogę ubierać to na co mam ochotę a nie to w czym dobrze będę wyglądać i zakryję niedoskonałości
To tak na pocieszenie moje menu dziś też za piękne nie jest  wpadły dwa lody z lidla, jeden rożek czekoladowy, a drugi na patyku śmietankowy a z góry owocowy taki wodnisty  ale pyszne były  za to prócz tego wszystko było ładnie 
|
no wlasnie ja tez tak chcę. Przede wszystkim - zmiejszyc zoladek, bo to podstawa "pomecze" sie ok 3 tygodnie i bedzie ok, bo ponoc tyle zajmuje skurczenie zoladka. A wlasnie kochana, mialam Cię pytać, czy to nie Ty bralaś kiedyś therm line? Bo zostanawiam się nad tym, chociaz bronilam sie przed suplementami rekami i nogami, to moze cos ruszy w koncu
|