Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-24, 21:13   #2103
justiii87
Zakorzenienie

Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Cytat:
Napisane przez Gegee Pokaż wiadomość
Witam się i ja niedzielną porą

PPPatnika - nie przejmuj się. Po pierwsze cykle bezowulacyjne się zdażają, więc niekoniecznie musi to oznaczać, że tak jest zawsze. Po drugie, dostaniesz leki i będzie ok. Szybciutko zaskoczycie.

Justiii, Malgos_12 - ja też uwielbiam upały i bardzo chętnie przeprowadziłabym się na stałe w miejsce, gdzie średnia roczna temp to 25 stopni po tej długiej zimie, marzę już tylko o wakacjach... jest mi już wszystko jedno gdzie pojedziemy, byle tylko było gorąco

Justiii - przykro mi, że się zawiodłaś ale obiecuję, że jeszcze raz wybierzemy się na mecz, i jak tylko będzie cieplej to specjalnie dla Ciebie przyjdę bez koszulki

A teksty czemu rozbrajające? no chociażby te o jajeczkach malowanych mimo wszystko jednak inspirujesz i chyba skuszę się na jakiś świąteczny akcent

Wracaj do zdrowia

Pradip - czas szybko zleci a może jak z nami tu przebywasz i słuchasz to i nie wytrzymasz tak długo i skusisz się wcześniej rozpocząć? My planujemy wyjazd na wakacje w czerwcu, a mimo wszystko nie myślę o tym, że ewentualnie będę w ciąży. Jak będę to się zastanowimy jak to wszystko rozplanować, żeby było ok. Na razie nie zakładam, bo jak widać wcale tak łatwo nie jest i chyba nie można się temu podporządkowywać, bo by się zwariowało.

No i nie zakładaj z góry, że się nie uda. Zobacz ilu dziewczynom udało się za pierwszym, drugim razem

Dobrze z balkonu widzisz stadion? Fajnie macie chociaż pewnie trochę głośno jak jest impreza. Zachęcam, żeby się wybrać do środka, bo naprawdę jest fajnie. Wcześniej byłam tylko na Łazienkowskiej i wrażenia są nie do porównania

Dzoker007 - też bym zmieniła garderobę... chociaż ja takie pomysły mam cały czas, a szafa oczywiście pęka w szwach mam mnóstwo rzeczy takich typowo biurowych, przeważa biel, czerń i szarość a teraz marzą mi się kolory jaskrawe, takie typowo wiosenne i letnie. Tak już człowiek zdołowany tą zimą, że chociaż ubraniami chciałby się rozweselić.

A testować będę jakoś niedługo po Tobie chyba. Teoretycznie @ powinna przyjść właśnie koło 28 - 31 marca, ale na święta wyjeżdzamy z teściami i chyba nie chę testować na wspólnym wyjeździe. Jak by coś było to mogłabym nie wytrzymać z okazywaniem mega radości ale może jednak @ przyjdzie i nie będzie tego problemu

Eleo765 - wow, ten bluszcz robi wrażenie to zdjęcie Waszego domu?
u nas póki co tyle śniegu, że nawet jak byśmy mieli ogródek to nie dałoby radę czegokolwiek zrobić

Czym się zajmujesz, jeśli wolno spytać? Ja w święta żadnych dyżurow nie mam, ale za to w majówkę 5 maja od rana ale będę jakiegoś zastępstwa chyba szukać, bo chcieliśmy się nad Bałtyk przejechać.

To teraz ja Wam się pochwalę, moimi poduszkami na kanapie. Akurat wczoraj porządki robiłam to i zdjęcie cyknęłam
poduchy tylko zasiąść z książką i nie ruszać się

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Witam się w ostatnia mroźną noc tej wiosno-zimy

Jak pójde na wizytę to tez poproszę chociaż jakoś mi sie nie śpieszy iść do niego...

Leniuwy czy moze bardzo pracowity

Brzucho zaczyna mnie ciągnąć na @ spróbuję te jajka pomalować zanim przyjdzie
Mam nadziję, że ostatni mroźny bo już płakać mi się chce na tą pogodę Niby na święta ma być już ciepło w niedzielę +10, a poniedziałek +14 oby im się to sprawdziło Stopy już mi się pocą w tych butach

Ja na razie @ mam, więc nie mogę zacząć porządków świątecznych w rozporeczku u TŻ , ale za dwa dni jak ruszę z kopyta to aż wióry będą szły

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Eleo765 Pokaż wiadomość
hehe, dziewczęta, u nas pod wrocławiem już wcale nie ma śniegu (chociaz moj maz dzisiaj rano wyruszyl na pola pomiedzy wioskami zeby porobic troche zdjec i tam jest bialutko rzeczywiscie), jest zimne powietrze, ale w słońcu dosyć przyjemnie i czuc wiosne, dlatego też wtargnęliśmy do ogrodu ten dom to oczywiscie nie nasz, ale ten sam winobluszcz obrastał nam płot okalający ogród - zdjecie dodalam zeby zobrazowac o czym pisze :P dom na obrazku może i wygląda pięknie, ale to cholerstwo wymaga dużo pracy i strasznie szybko i łatwo się rozrasta, powłaziło nam namwet na iglaki i prawie je zadusiło:/

a dyzur mam w swieta bo pracuje w portalu internetowym
Ja chciałam taki winobluszcz zasadzić u dziadków na płocie od strony pól, żeby wszystko było zarośnięte i niewidoczne , pięknie to wygląda, a tam akurat będzie miało gdzie się rozrastać , a gdzie mogę taki winobluszcz dostać?? Bo Ja w tej dziedzinie jestem kompletnie zielona

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość
Taka pogoda to i nic się nie chce robić...
Czekam z utęsknieniem na wiosnę.

U mnie planowany@ dopiero na 9.04. więc jeszcze hen hen daleko.
Testy owulacyjne nadal negatywne :/
A jak długie masz cykle??

Edytowane przez justiii87
Czas edycji: 2013-03-24 o 21:15
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora