Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-24, 21:20   #2105
Malgos_12
Zakorzenienie

Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Gegee - a gdzie się wybieracie w czerwcu? Ja na razie czekam na urlop i jedziemy do domu, a w czerwcu na prawdziwy wypoczynek

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Tak to jest kwas foliowy , ale z większą dawką bo ma 15 mg, a zwykły folik 0,4 mg

Ja tylko tak na chwilkę wpadałam i zmykam na obiadek do mamusi bo dopiero co z łóżka wyszliśmy D leniwa palmowa Nam się zapowiada
tak, tak ja wiem, że większa dawka, ale myślałam, że ma może coś jeszcze oprócz tego, ale okazuje się, że to po prostu folik tylko silniejszy.
O kurcze to dziś palmowa była? a ja spędziłam cały dzień w pracy, a w święta mam "aż" jeden dzień wolnego....

Eleo - fajowo wyglądają takie domy obrośnięte bluszczem, tutaj widziałam już kilka takich, ale z drugiej strony pewnie też zatrzymują wilgoć w ścianach...

Ja powinnam dostać @ za 3 dni, ale chyba będzie dzisiaj, bo widzę jej pierwsze oznaki... najlepsze, że zawsze miałam bardzo regularnie, no cóż... pewnie 3 cykl zakończony, więc będę korzystać z 4-tego
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora