Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Misiadelko, zachowanie kuzynki to na prawdę przegięcie pały !!! Nie dziwię się Tobie takiej reakcji... kurde... do czego to doszło, żeby nawet chrzestnej nie można było zaufac :/:/ moim zdaniem ta cała impreza zrobiona jest w tej sali z zazdrości...to takie wychodzenie przed kims jak przed przysłowiową orkiestre!! Na ile osob bedzie ta 18? na 120?! bez przesady.... Ja swoją robiłam razem z przyjaciółką ( miedzy innymi z racji ze taniej) w takim barze blaszanym... była wodka, rozrabiany spirytus i bylo super!!!!! wrecz rewelacyjnie...!! ludziom na prawde sie w dupach mocno poprzewracalo zeby robic takie 18...!!!! Ja bym właśnie zrobiła na przekór.... tak jak dziewczyny pisały - salę bym zostawiła...( bo nie dałabym się tak łatwo wygryźć żeby kuzynka miała satysfakcję że podpir...liła mi salę i to na wesele!!!) a całą resztę bym pozmieniała... !!!! i przede wszystkim trzymała wszystko w tajemnicy przed takimi ludzmi!!! Nie dziwie się że czujesz się oszukana!!! albo może nawet okradziona !!!! A może jeszcze kuzynka fotografa i kamerzyste na 18 zamówiła? i może kur..a plener?..... załamują mnie niektórzy ludzie, na prawdę
kochana współczuje, ale nie załamuj się..
|