Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. 4.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-24, 22:10   #4893
tijaaa
Raczkowanie

Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.4.

Cytat:
Napisane przez malagosia86 Pokaż wiadomość
A propos ślubów, to wczoraj miałam oświadczyny przygotowane przez mojego narzeczonego
GRATULACJE

Tusia ratę mam 1200, zrezygnowaliśmy z wynajmu na rzecz odkładania na wkład własny i po 3 latach udało się, ale co z tego jak teraz nie stać mnie na remont

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
...zabrał mnie w miejsce naszej pierwszej randki...
U mnie też to było miejsce pierwszej randki a w sumie jej zakończenia, czyli przystanek autobusowy To była nasza 4 rocznica, wiedziałam, że ma się zamiar oświadczyć i spodziewałam się, że to będzie ten dzień. Poszliśmy na kolację, było romantycznie więc czekam i czekam a tu nic. Wszystko zjedzone, późno się zrobiło czas wracać do domu. Ale miałam zdziwienie kiedy po drodze się zatrzymał i mnie tam zaprowadził. W sumie nie pamiętałam tego miejsca bo to było 10 lat wcześniej (nasz związek to zawiła historia z przerwami) i dopiero mi przypomniał, że to tu mnie pierwszy raz pocałował i to tu chce mi się oświadczyć

A co do zajęć dodatkowych to pamiętam, że w podstawówce chodziłam na angielski i gimnastykę korekcyjną. Z klasą jeździliśmy na basem. Sama wymyśliłam sobie grę na pianinie i taniec towarzyski. Też będę wysyłała swoje dziecko na zajęcia dodatkowe, o ile będzie chciało, ale przede wszystkim chciałabym, żeby spędzało czas na dworze z innymi dzieciakami i uczyło się żyć w grupie a nie przed komputerem w wirtualnym świecie