Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-25, 06:32   #2106
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

Ja sie pytałam, a nie łatwiej szefowej zapytać?
No to sie udałaś z tym wypatrywaniem @

U nas dziś byli przez większość dnia znajomi z roczna kruszynką Mała przez cały dzień się śmiałą, piszczała i dreptała po całym domu. No słodziak kochany A jak patrzyłam jak mąż się na nią patrzy i zagaduje to tak mi sie fajnie robiło...
Nie mogę zapytać szefowej bo nie pracuje Ja studiuje dziennie i jestem ubezpieczona u mamy. W jej zakładzie zarzekają się, że jest wszystko dobrze a w ZUSie się okazało , że nie Teraz muszę pójść i zobaczyć czy coś się wyjaśniło

Z @ wiem , że przesadziłam. Nasiałam paniki Za karę będę jeszcze raz rozpaczać w czwartek jak już pojawi się naprawdę
Ja w sobotę idę na wesele przyjaciół, gdzie panna młoda jest w 7 miesiącu. Wszędzie kobiety w ciąży widać, a podobno dzieci się nie rodzą. Przez te ciężarne zaczynam odczuwać presję

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość

tak, tak ja wiem, że większa dawka, ale myślałam, że ma może coś jeszcze oprócz tego, ale okazuje się, że to po prostu folik tylko silniejszy.
O kurcze to dziś palmowa była? a ja spędziłam cały dzień w pracy, a w święta mam "aż" jeden dzień wolnego....

Eleo - fajowo wyglądają takie domy obrośnięte bluszczem, tutaj widziałam już kilka takich, ale z drugiej strony pewnie też zatrzymują wilgoć w ścianach...

Ja powinnam dostać @ za 3 dni, ale chyba będzie dzisiaj, bo widzę jej pierwsze oznaki... najlepsze, że zawsze miałam bardzo regularnie, no cóż... pewnie 3 cykl zakończony, więc będę korzystać z 4-tego
Mi się takie bluszcze podobają na starych domach, najlepiej drewnianych. Fajny klimat ma wtedy dom

Chyba też poproszę gina o ten kwas foliowy. Co mam przepłacać
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora