Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-25, 10:05   #2108
justiii87
Zakorzenienie

Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Cytat:
Napisane przez Gegee Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie dzisiaj słoneczko ładnie świeci, chociaż wciąż zimno...

Ja też żyję świętami. W sobotę wyjeżdżamy i wracamy dopiero w czwartek nie mogę się już doczekać. Śnieg w górach jest, więc nawet na nartach pojeździmy

Dziękuję
No to może maluj te jajka i bierz się za działania a co tam będziesz czekać takie malowane jajka to tylko raz do roku mogą zachęcać

Brzmi fajnie... to Ty w domku na codzień pracujesz, czy może jednak i tak w biurze?

Dziękuję

może jeszcze się nie rozwinie. Ja też właśnie w 3 cyklu jestem i powiem Ci, że też odkąd zaczęliśmy starania to wszystko się rozregulowało. Zawsze cykle miałam ok. 30 dni, nawet dłuższe, a od stycznia, najpierw 28 dni, potem nagle ni stąd ni zowąd 27 dni... ciekawe jak teraz będzie, nawet nie wiem kiedy się spodziewać tak na prawdę

Co do wyjazdu, to tak wstępnie myślimy o Sycylii albo Turcji. Ale pewnie i tak pojedziemy tam, gdzie akurat będzie jakaś fajna oferta Turcja mnie kusi, bo moja znajoma była, intensywnie zwiedzała i jak ozbaczyłam zdjęcia, to bardzo mi się spodobało. Ale nie wiem czy damy radę, bo wstyd przyznać, ale jeszcze paszportu sobie po zmianie nazwiska nie wyrobiłam jak do czerwca tego nie zrobię to tylko Europa nam zostanie. A jak by udało nam się zajść to myślimy o jakiejść podróży samochodem, Włochy albo Chorwacja.... ahhhh rozmażyłam się....

Ja coś czuję, że ten cykl też już zmarnowany. Piersi mam obrzmiałe, pryszczole wyszły na twarzy i w brzuchu zaczyna mnie kłuć i ciągnąć, tak więc spodziewam się jednak @....
Turcja , uwielbiam ten kraj pogoda marzenie, widoki cudowne no i ciepłe morze Byliśmy dwa razy w Turcji i polecam z czystym sumieniem
Paszport wyrobili mi w 2 tyg, ale robiłam to jeszcze przed sezonem, więc warto teraz się wybrać i wyrobić, a nie będziesz długo czekała

Chorwacja tez piękny kraj, plaże, wysepki i ciepło wręcz gorąco
Ja wczoraj tez oglądałam oferty wakacyjne. Najpierw szukałam czegoś w Greckich wyspach i na 90% jesteśmy an nie zdecydowani, a Kreta najbardziej mnie kręci, ale w oko właśnie rzuciła też mi się Sycylia , ale do sierpnia jeszcze trochę czasu
Teraz czas pomyśleć o majówce no i żeby była pogoda to Nasze polskie morze mi się marzy. Wziąć rowery i całe dnie spędzać na wycieczkach Ja tez coś się za bardzo rozmarzyłam przez Ciebie

A tak po za tym to jestem chora Mam okropny katar, oczy mi łzawią i głowa mnie boli na same święta

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość
Nie mogę zapytać szefowej bo nie pracuje Ja studiuje dziennie i jestem ubezpieczona u mamy. W jej zakładzie zarzekają się, że jest wszystko dobrze a w ZUSie się okazało , że nie Teraz muszę pójść i zobaczyć czy coś się wyjaśniło

Z @ wiem , że przesadziłam. Nasiałam paniki Za karę będę jeszcze raz rozpaczać w czwartek jak już pojawi się naprawdę
Ja w sobotę idę na wesele przyjaciół, gdzie panna młoda jest w 7 miesiącu. Wszędzie kobiety w ciąży widać, a podobno dzieci się nie rodzą. Przez te ciężarne zaczynam odczuwać presję

Mi się takie bluszcze podobają na starych domach, najlepiej drewnianych. Fajny klimat ma wtedy dom

Chyba też poproszę gina o ten kwas foliowy. Co mam przepłacać
Ja też wszedzie widzę kobiety w ciąży, a na fb same zdjęcia maluchów.
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora