2013-03-25, 12:51
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
Cytat:
Napisane przez LadyBeatta
dziękuje za wszystkie kciuki i dobre fluidy :-* uspokoiłyście mnie z ta kupa, ale fakt, że w szpitalu zdarza nt się codziennie, co w domu było ewenementem;-)
Bafi no zupełnie moja historia, tylko tu u nas nie ma opcji żeby oddzielić te z biegunka i wymiotami od tych bez, oddział mały, ze 30? miejsc, i niemal wszystko zajęte.
dziś miał mój Skarbek pobierany mocz, krew na rzk (wiecie może co to za badanie?), robione zdjęcie rtg i dostał kroplówkę z racji wymiotów. ciekawe co wyjdzie z tych badań...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
badanie krwi to może RKZ? równowaga kwasowo-zasadowa.
Glowa do góry,bedzie dobrze
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------
Cytat:
Napisane przez angel166
Dzieki kochane
Ufff mama przyszła i mnie trochę odciazyla z mala. Zasnela Jagoda o 9i 2h spala. Ja tez pospalam i juz mi trochę lepiej. Fizycznie, bo psychicznie nadal dol
Powiem tyle: nie chce świat w tym roku!
Z pozytywow to Jagoda zaczęła dziś na prostych rękach się podpierac 
|
gratulacje dla Jagody
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------
Cytat:
Napisane przez ula2689
A jak pieczesz góra i dół?Jak niskie to rób z podwójnej porcji(tylko cukru nie podwajaj).
Iwa ratunku!Kupiłam kaszkę jaglanąjak i z czym mam ją przyrządzić dzieciom?
|
Co prawda pytanie nie do mnie,ale ja kaszkę jaglanąw malej ilosci dawałam maluszkowi do zupki warzywnej po prostu.Ja mam kaszkę instant Nominal to z woda czy mlekiem robi sie taka "papka' wiec mozna dodac do tego co dziecko lubi,machewka miesko itp
|
|
|