Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dać szansę czy już skreślić?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-25, 14:18   #10
ambrelia
Raczkowanie

Dot.: Dać szansę czy już skreślić?

Cytat:
Napisane przez new woman in town Pokaż wiadomość
A kino było? Teatr był? Opera? Kręgle? Bilard? Kurs tańca? Basen? Łyżwy? Narty? Restauracji też jest kilka, różnych... Więc wiele przed wami.

A serio: nie udawajmy cnotek, które nie wiedzą po co facet spotyka się z kobietą, do czego to prowadzi i jaki jest ogólny cel każdej znajomości. Owszem, każdy ma swoje tempo, ale przecież ten facet nie powiedział: albo łóżko albo nic. Być może niezbyt taktowne jest to co zrobił, ale otrzymał przysłowiowy kubeł zimnej wody i jeśli poskutkowało - można zobaczyć co będzie dalej.

Natomiast zastanawianie się po 2-3 spotkaniach czy z tej znajomości będzie związek jest grubą przesadą. Na kilometr widać desperację.

Ja bym traktowała całą sprawę z dużym dystansem, nic nie zakładając, nie próbowałabym szufladkować znajomości ani nic z tych rzeczy. No i nie rezygnowałabym od razu z randek z innymi facetami.
Ja się nie zastanawiam nad związkiem! Ale chyba spotykając się z kimś wiem, że nie szukam wyłącznie seksu. Co ze znajomości wyniknie to kwestia czasu ale albo nie wyniknie z niej nic albo coś, ale na pewno nie seks bez związku.
ambrelia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując