2013-03-25, 13:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.4.
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;39963852]
Oh Szakal, jakbyś spięła poślady to na pewno znalazłabyś wyjście. Znam osoby, które miały słabe dzieciństwo np. ojciec bił, matka zmarła, kasy nie było - słyszy się o takich z resztą w mediach i do czegoś dochodzą swoją ciężką pracą. Ty z tego co pamiętam, nawet nie raczyłaś zrobić kursów darmowych z neta, aby je wpisać w cv..
[/QUOTE]
no ok, jeśli zrobię jakiś kurs w domu to czy to coś zmieni? Mogę zrobić, bo czemu nie tylko jaki najbardziej by mi pasował
---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------
Cytat:
Napisane przez tajkuna
Ile płacisz za czynsz ?Ciekawe o ile droższy jest czynsz w wawie od czynszy na Podkarpaciu. U mnie dwa małe pokoje to 450 zł czynszu. Co do auta, to się nie zgodzę. Ceny paliw są podobne, tyle samo my z podkarpacia płacimy za paliwo, przegląd auta, co wy we wawie. Jak ktoś z podkarpacia dojeżdża 30 km do pracy, to za darmo paliwa nie ma. U nas też wszędzie na nogach się nie dojdzie. Koszty jedzenia są też porównywalne. Jeżdżę raz na rok do Katowic i nie widzę, aby ceny jedzenia były wyższe niż u nas na podkarpaciu. W dużych miastach jest dużo hipermarketów, gdzie można upolować coś taniej. W małych miastach nie ma np tesca, auchana itp. U mnie miejski kosztuję 2-2,30 w Katowicach w listopadzie kosztował np 3 zł. A Katowice są " sto razy" większe od mojego miasta. Także koszty życia- (jedzenie, paliwo, chemia, kosmetyki ) nie sa więlksze w dużych miastach. U nas też ceny żywności poszły w górę.
|
nielze, u mnie 2 pokoje i lazienka razem z wc to 600zł (bez dotacji mieszkaniowej) czynsz, na 3 pietrze...
nie wiem, czy ja się bym nadawała do tego, nie uprawiam sporów za bardzo
Edytowane przez szakal165
Czas edycji: 2013-03-25 o 13:28
|
|
|