Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Atrederm
Wątek: Atrederm
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-25, 14:43   #3114
tekanan
Raczkowanie

Dot.: Atrederm

Cytat:
Napisane przez _cherry_ Pokaż wiadomość
Pewnie Cię nie pocieszę, ale tez nie wiem jak bardzo miałeś zanieczyszczoną cerę, bo ja przy stosowaniu zoraku długo miałam wysyp, w sumie trwał dwa miesiące, ale po miesiącu był coraz mniejszy i o wiele mniej uciążliwy niż na początku.
Ojj.. rzeczywiście, moja cera po miesiącach stosowania różnych dziwnych maści, co przerobił pewnie każdy była bardzo zanieczyszczona, ale to już mój 8 miesiąc używania Atredermu, więc chciałbym, żeby wszystko było już cacy, a tymczasem wiecznie coś. Właściwie to moje cykliczne załamania trwają dzień- dwa w weekendy, a w tygodniu jest już fajnie.
Co do tego oczyszczania- masz rację, właśnie tak to działa, z czasem jest coraz lepiej, dlatego wszystkim walczącym z trądzikiem zalecam cierpliwość

Cytat:
Napisane przez Burza_1994 Pokaż wiadomość
A może warto stosować co drugi dzień, żeby nie robić dłuższych przerw pomiędzy kolejnymi smarowaniami?
Wiesz, właśnie myślę o tym, bo jestem już na tyle wprawiony w stosowaniu retinoidów, że potrafię zaplanować sobie dni łuszczenia, zapanować nad nim, a mam wrażenie, że takie ciągłe stosowanie, choćby co drugi dzień dałoby fajniejsze efekty
tekanan jest offline Zgłoś do moderatora