Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedroneczkowy wątek offtopowy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-25, 15:43   #2254
Kaisandra
Wtajemniczenie

Dot.: Biedroneczkowy wątek offtopowy.

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Czasami owszem
Laisla, podziwiam Cię i życzę Ci wszystkiego dobrego

Te baleriny?
Moje się jeszcze trzymają, troszkę się zmechaciły i szew z tyłu puścił na ok. 1cm, ale jeszcze żyją
Kupiłam dziś w Realu dwie pary tych tenisówek po 8,99, jedne granatowe w białe kropki, a drugie białe w różowe paski. Chciałam białe w czerwone paski, ale były tylko jedne, rozmiar 38 i okazały się za duże :/

Moja koleżanka mnie kiedyś tym poczęstowała, wstrętny wynalazek

Oglądałam dziś z TŻtem Les Miserables, bardzo polecam, dawno żaden film tak mi się nie spodobał

Kasztanko ja zakupiłam dziś te białe w czerwone paski 38, więc dobrze, że nie wzięłaś, to ja skorzystałam. Chciałam jednokolorowe, ale były za bardzo żarówiaste kolory: pomarańcz, róż.

Również podobał mi się Les Miserables, ostatnio oglądałam Annę Kareninę i Różę, szczerze oba polecam
Cytat:
Napisane przez olgaes Pokaż wiadomość
Trochę ruchu i kondycji przyda się każdemu I grubszemu i chudszemu Także biorę się za siebie

Kupiłabym sobie właśnie jakieś buty sportowe, bo nie mam żadnych. Te Reeboki z biedry są niepolecanie do biegania, więc odpadają.
A nie wiecie może od kiedy są te z Nike w Lidlu?
W Lidlu będą od 02.04. Kupiłam Nike Revolution w poprzedniej ofercie na jesieni i jestem bardzo zadowolona, są wygodne i lekkie.

W biedrze dziś zakupiłam mięciutki koc, oglądałam go jak był za 34,99, ale nie kupiłam, a dziś patrzę za 21,99zł to wzięłam

zestaw metalowych puszek przecenili u mnie bardziej na 6,99zł