Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice, odcinek 65
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-25, 18:31   #2251
Jovisse
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Gwizdak to rzeczywiście troszkę późno zaczęłaś, ja za to za wcześnie także różnie to ludziom los płata figle
A żałujesz, że się tak ułożyło w Twoim przypadku?

[QUOTE=Anastazjaaa87;39974 461]Bradley dla mnie TO JEST TO Nie lubię długich włosów u facetów ale jak mu spadaą tak na oczy... i te spojrzenie... grrr

Ja jestem z pierwszego małżeństwa i tylko jedna produkcja była
Ale wydaje mi się ( nie wiem jak to dokładnie już było) że to własnie ojciec baardzo chciał mieć syna.. aż się wystarał

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość
Mi też się trafił wysoki szatyn z... wg mnie zielonymi oczami, choć on sądzi, że są piwne Ale ewidentnie są zielone

No ba! Małe i jędrniutkie [COLOR="Silver"]

Tak jak mój TŻ twierdzi , że jest ciemnym blondynem ,jak to ewidentny szatyn jest

Co do wzrostu to ma ... 196 cm a ja 169 cm
Ale się dobraliście... Cyferkami

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
ja nie jestem ani w teamie Bradleya, ani w teamie Ryana. Choć do Ryana mi bliżej Ale ogólnie wolę brunetów jedyne co to mam słabość do Bruce'a Willisa jeszcze z czasów "Na wariackich papierach" Lubię aktorów w stylu cwaniaczka, z taką nonszalancką miną pewnych siebie, zdecydowanych, seksownych z młodych podoba mi się Jake Gyllenhaal, ale ja mam fazę na takich w średnim wieku

Grape, luz
To dawaj jacy Ci w średnim wieku, bo też lubię