2013-03-25, 18:31
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65
Cytat:
Napisane przez Kinqaa
Gwizdak to rzeczywiście troszkę późno zaczęłaś, ja za to za wcześnie  także różnie to ludziom los płata figle 
|
A żałujesz, że się tak ułożyło w Twoim przypadku? 
[QUOTE=Anastazjaaa87;39974 461]Bradley dla mnie TO JEST TO Nie lubię długich włosów u facetów ale jak mu spadaą tak na oczy... i te spojrzenie... grrr
Ja jestem z pierwszego małżeństwa i tylko jedna produkcja była 
Ale wydaje mi się ( nie wiem jak to dokładnie już było) że to własnie ojciec baardzo chciał mieć syna.. aż się wystarał 
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------
Cytat:
Napisane przez Jovisse
Mi też się trafił wysoki szatyn z... wg mnie zielonymi oczami, choć on sądzi, że są piwne   Ale ewidentnie są zielone
No ba! Małe i jędrniutkie  [COLOR="Silver"]
Tak jak mój TŻ twierdzi , że jest ciemnym blondynem ,jak to ewidentny szatyn jest
Co do wzrostu to ma ... 196 cm  a ja 169 cm 
|
Ale się dobraliście... Cyferkami 
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza
ja nie jestem ani w teamie Bradleya, ani w teamie Ryana. Choć do Ryana mi bliżej  Ale ogólnie wolę brunetów  jedyne co to mam słabość do Bruce'a Willisa jeszcze z czasów "Na wariackich papierach"  Lubię aktorów w stylu cwaniaczka, z taką nonszalancką miną  pewnych siebie, zdecydowanych, seksownych  z młodych podoba mi się Jake Gyllenhaal, ale ja mam fazę na takich w średnim wieku
Grape, luz 
|
To dawaj jacy Ci w średnim wieku, bo też lubię
|