Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-25, 19:03   #5274
ninka28
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

a zapomniałam gawisz byłam w albumie i mimo siniaków i opuchlizny i tak masz śliczne cycuchy

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Napisane przez dariac31 Pokaż wiadomość
Witam-Mojej Niuni ucieka oko czasem do tyłu byłam na badaniach ale wszyscy mówią ze to normalne.Jedna okulistka powiedziała ,że jeśli ma zeza rozbieżnego to nic jej nie pomoże tylko operacja .Mam czekać aż skończy dwa lata bo wtedy podobno ten zez dopiero się ujawnia więc dziwne ,że już teraz go może mieć bo ma dopiero rok.Ja oczywiście dużo czytałam na internecie i wyczytałam ,że jeśli dziecku ucieka oczko to trzeba ćwiczyć mięśnie oka aby wróciło do normy inaczej tak zostanie.I być tu mądrym i pisz wierszeOczywiście ćwiczymy śliczne oczko.
no właśnie każdy mówi co innego starszemu też uciekało ale faktycznie po roku wszystko wróciło do normy ale za to ma wadę

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora