Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - reakcja chłopaka na powiększenie piersi...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-03-25, 19:05   #77
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: reakcja chłopaka na powiększenie piersi...

Cytat:
Napisane przez kasiazb Pokaż wiadomość
Nie zdziwiłby się, bo jestem z nim szczera.
Czyli on wie, że Cię nie pociąga? I mimo tego z Tobą jest, macie życie erotyczne? Masakra, Wizaż nie przestaje zadziwiać.

Cytat:
Napisane przez kasiazb Pokaż wiadomość
A odpowiedź, której oczekiwałam i się spodziewałam brzmiałaby mniej więcej tak: "Nie sądzę, żebyś potrzebowała tej operacji, bo podobają mi się Twoje piersi, ale jeśli chcesz zrobić to dla siebie, żeby poczuć się lepiej, to będę Cię wspierał, jestem z Tobą"

Takie ciężkie do zrozumienia to jest...
No ale powiedział Ci kiedyś, że to jest część Twojego ciała, która mu nie pasuje. Potem, z czasem, zaakceptował Twoje piersi takie, jakimi są, bo kocha w Tobie wszystko, również to, co uważa za niedoskonałości. Zaakceptował je, pokochał, pociągasz go, chce Ciebie taką, jaką jesteś, ale wiadomo od dawna, że gdyby miał wybór - Ty z obecnym biustem vs Ty z większym biustem - to by wybrał drugą opcję. Nie jest to żadna nowina.

Wiadomo, miłe to nie było, wiadomo, chciałoby się usłyszeć coś innego, ale to że mówił Ci wcześniej, że go Twoje piersi pociągają, wcale nie musi świadczyć o kłamstwie. Pociągasz go cała Ty, więc one też.