2013-03-26, 11:21
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
Napisane przez anika75
Możesz wmówić szefowi np. operację kręgosłupa, torbieli na jajnikach...
|
Wersja o op. kręgosłupa jest super, podałam ją zaraz po powrocie z L4 i od tej pory szef za mnie segregatory nawet z szafy wyciąga 
Cytat:
Napisane przez margo50100
Kochane ja przychodzę do Was z malutkim niepokojem... z prawej brodawki podczas masaży wydziela mi się płyn w kolorze kawa z mlekiem... zauważyłam to dzisiaj. Jutro wprawdzie jadę na ściągnięcie szwów wiec zapytam lekarza ale może już dzisiaj któraś z Was może mi coś na ten temat powiedzieć i troszkę uspokoić? 
|
Margo - mi ostatnio dr powiedział, że nawet mleko może lecieć i że wysiękiem z sutka mam się nie przejmować (a też lekki zaobserwowałam i zaraz Go pytałam o to)
Cytat:
Napisane przez belseno
a z ćwiczeniami to też miałam różne propozycje.... w stylu po co Ty na tą joge chodzisz? Przyszłabyś działke skopać to i pozytek byłby jakiś i czasu byś nie marnowała 
|

Cytat:
Napisane przez margo50100
hehe  ,
w kwestii blizn wiem ze na niektóre blizny czy też niektórym osobom cepan pomaga no ale na mnie nie działał podobnie jak no scar (oczywiscie nie mówie o bliznach po powiększaniu piersi  bo na to jesczez za wczesnie) Dużo dobrego słyszałam o plastrach i maściach siliconowych i ja na pewno je wypróbuję. Ostatnio Saba polecała... zaraz wyszukam jej link... o proszę: http://www.sutricon.pl/
Czy faktycznie specyfiki siliconowe są skuteczne niech wypowiedzą sie dziewczyny które używały 
|
Ja nie wiem czy plastry są skuteczne, ale póki co to wiem, że są cholernie wygodne w użytkowaniu 
Cytat:
Napisane przez horo_2
mój palcem nie kiwnie... no, chyba, ze podczas leżenia przed tv
Ani po operacji, ani w trakcie ciąży, czy nawet jak wylądowałam w szpitalu na zapalenie błędnika (koszmarna dolegliwość) nie sprostał zadaniu bycia mężem i ojcem... dziećmi zajmowala się moja mama i babcia, a on ... koledzy, piwko, meczyki 
a po cesarce??? awantura w dzień wyjścia ze szpitala (ok. godz. 12-13-ej), ze nie ma obiadu 
wyjeżdżając na parę dni w delegację, muszę rzeczy dla dzieci zostawiać przyszykowanwe na komodzie na kazdy dzień oddzielny zestaw dla poszczególnych dzieci... i przykre, ale jak mnie nie ma, to dzieci nie są kąpane a na kolację zjedzą to, co sobie same wyciągną z lodówki (czyli serki i jogurty na zimno), bo jaśnie pan tatuś robi soebie kolację, jak juz je wyśle do łóżek...
wiem... pewnie się zastanawiacie, dlaczego nadal tkwie w takim chorym związku.... bo dzieci jednak kochają ojca (nigdy nie nastawiałam ich przeciewko niemu) i mimo wszysytko nie dam sobie sama rady finansowo z 4 dzieci 
|
Horo - ale rozwód nie sprawi przecież, że dzieci przestaną kochać ojca. Ja wiem, że kobieta jest w stanie dużo poświęcić dla dzieci, ale naprawdę chcesz się skazywać na taki los? Wiesz, że dzieci rosną i też będą wyciągać wnioski z tego co się dzieje między Toba a Twoim Tż-tem.
I wierz mi, często dzieci sa szczęśliwsze mając szczęśliwych rodziców żyjących osobno niż nieszczęśliwych razem (ja jestem przykładem takiego dziecka - moja mama tkwiła tak w małżeństwie 15 lat "dla dobra dzieci". A prawda jest taka, że wszyscy odżyliśmy po rozwodzie rodziców)
Pomyśl kochana czy naprawdę warto tak żyć - dzieci się usamodzielnią, wyfruną w domu a Ty stwierdzisz, że zmarnowałaś tyle lat.
Co do finansów - kto mówi o radzeniu sobie samej finansowo - pan Małż to raczej na dzieci powinien łożyć nawet po rozwodzie
Cytat:
Napisane przez gawisz
Koteczka - a co do tego >co przystoi mamom< to powiem jedno: szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko.
|
Podpisuje się pod tym rękoma, nogami i cyckami 
Cytat:
Napisane przez Pommelo1
Hahaha... No tak, sypialnia sprzyja rozwijaniu języków, szczególnie francuskiego.
|
Czytając wypowiedzi dziewczyn co do ostatnich sekretów chirurgii to sypialnia rozwija też hiszpański
Czas edycji: 2013-03-26 o 11:23
|
|
|