Zakorzenienie
|
Dot.: Po co wstawił zdjęcie ze swoją ex? Czy on może nadal coś do niej czuć?
Autorko powiem ci, że szczerze nie wygląda to ciekawie 
Po 1: 3 miesiące to bardzo krótki czas od rozstania. Z doświadczenia nie pakuje się w relacje z facetami, którzy są świeżo po zerwaniu.
Po 2: Sama miałam styczność z facetem, który nie odchorował poprzedniego związku. Był z dziewczyną 3 lata w czasie których zrywali i schodzili się na nowo chyba 6 razy. Niby zerwał z nią ostatecznie, minęło pół roku i pojawiłam się ja (jego ex tez już kogoś miała). I było super. Udany związek trwał pół roku, byłam mega zakochana, on też się taki wydawał i mieliśmy mnóstwo planów na przyszłość, więc dawało mi to pewność, że nie jestem plasterkiem na zbolałe rany . Po pół roku posypało się wszystko. Zaczął dziwaczeć, swoje humory tłumaczył rzucaniem papierosów, na fb wrzucał jakieś utwory, w których przekaz był coś w stylu "jestem nieszczęśliwy". Na moje pytania, czy coś jest nie tak, zapewniał, że jest OK i ma trudny czas. Zerwał ze mną nagle, po godzinie od zerwania wrócił i przepraszał, mówił, że nie wie co mu odwaliło i że chce ze mną być. Później 2 tyg były jak miesiąc miodowy, wszystko cacy, a potem tydzień milczenia z jego strony, więc chciałam się z nim ostatecznie rozprawić, bo nie cierpię niezdecydowanych kolesi, ale twierdził, że nie może się ze mną spotkać, bo jest chory. W tym samym dniu spotkałam go nad jeziorem, był tam ze swoją ex 
Z perspektywy czasu od jego kumpla dowiedziałam się, że jego ex w czasie, jak był ze mną, odezwała się, chciała się kolegować. Wszystko się dało wyczuć po przez głupiego fb - wklejała mu różne rzeczy na tablice, zaczęła dodawać z nim fotki itp. Działało mi to na nerwy, on zapewniał, że ją zlewa.
Po moim zerwaniu z nim, znowu się zeszli, byli razem 3 miesiące i znowu się rozeszli. Niedawno pan się odezwał do mnie, twierdząc, że tęskni - ja nie wiem, skąd się tacy ludzie biorą 
Tak więc nie bagatelizuj portalu społecznościowego. Jak dla mnie takie coś mocno śmierdzi. Po co foty z nią? Po co jakieś płacze na offen? Nie powinien się pakowac w coś nowego, jeśli się nie wyleczył z ex, bo najnormalniej w świecie zrani ciebie.
Ja bym się go o to szczerze spytała. Lepiej wiedzieć teraz niż potem leczyć złamane serce, tak jak ja.
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K 
|