2013-03-28, 08:04
|
|
|
AGA :)
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Cytat:
Napisane przez pistacja88
pierwszy zestaw pt,, gdzie ta wiosna  ''
a odnośnie drugiego mam pytanie bo kupiłam pod wpływem emocji chyba tą kurteczkę sama nie wiem teraz czy nie jest zbyt obciachowa.. 
|
Co do kurtki - niestety, zgadzam się z dziewczynami. Jest za krotka, zniekształca Ci sylwetkę.
Do pierwszego zestawu zdecydowanie założyłabym szpilki
Cytat:
Napisane przez naciulatko
Dziewczyny, macie jakiś plan dnia/cokolwiek, dzięki czemu ze wszystkim się wyrabiacie? Ja dzisiaj mam doła, ponieważ miałam cały dzień wolny i zdałam sobie sprawę, że po raz kolejny zmarnowałam go na nicnierobienie. Mam poczucie zmarnowanego czasu, a tyle mogłam zrobić, chociażby zabrać się za pisanie pracy licencjackiej. Mam dużo planów, a często kończy się na tym, że wszystko robię na ostatnią chwilę. Już podczas sesji wspominałam Wam o tym. Jak Wy się motywujecie do działania? Chciałabym dążyć do perfekcyjności, do idealnego zorganizowania się, a tymczasem moje lenistwo (?) wygrywa i nie wiem jak z tym walczyć 
|
Też robię listę -w kalendarzu,w telefonie.
Ale niestety, zdarzają mi się takie dni, że po obiedzie nic mi się nie chce, siedzę w fotelu i tracę czas :/ ani się oglądnę a już czas kolacji, kąpieli i po dniu :|
Idę dziś do fryzjera, ale mam coraz więcej wątpliwości. Wyprostowałam sobie dziś włosy, są taaaakie długie i ładne, trochę mi szkoda Dylematy, dylematy.
Nie wiem czy cieniować tylko przód czy całe włosy
Oby tylko takie problemy, dziewczęta!
|
|